Nieuws

  • NTI helpt met vervanging STAP-budget 2024

    Geplaatst in: Algemeen, Algemeen

    Hoewel het STAP-budget niet meer beschikbaar is, kun je alsnog jouw droomopleiding voordelig volgen bij NTI.

  • NTI StudyBoost wegens succes verlengd tot 15 juni!

    Geplaatst in: Algemeen

    Goed nieuws! Wegens succes is onze StudyBoost actie verlengd. Je kunt nu tot 15 juni profiteren van een flinke korting op jouw studiekosten wanneer je je inschrijft voor een HBO-bachelor, -master of volledige MBO-opleiding.

  • Dit zijn de top-opleidingen die je kunt volgen met de NTI StudyBoost!

    Geplaatst in: Algemeen, Algemeen, HBO, MBA, MBO

    De NTI StudyBoost brengt je dichter bij je dromen. Met deze actie bespaar je maar liefst €1000,- op onze HBO-bachelors en -masters, en €250,- op onze volledige MBO-opleidingen. Zo kun jij nu een aantal van onze meest populaire opleidingen voordelig volgen!

  • Nieuwe opleiding: AI voor beginners

    Geplaatst in: Algemeen, Algemeen

    AI is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Overal om ons heen worden computersystemen zoals ChatGPT ingezet om talloze teksten en afbeeldingen te generen. Wil jij alles te weten komen over AI? Dan zit je helemaal goed met onze nieuwe opleiding AI voor beginners!

  • 2024: hét jaar om jouw dromen waar te maken!

    Geplaatst in: Algemeen, Algemeen

    2024 is aangebroken. Wil jij dit jaar een sterke start maken door je te verdiepen in een nieuw vakgebied? Of wil je graag als goede voornemen eindelijk dat erkend diploma halen? Een nieuw jaar betekent nieuwe kansen!

  • Dit zijn de 23 populairste opleidingen van 2023

    Geplaatst in: Algemeen, Algemeen

    Het einde van 2023 nadert, een jaar gevuld met talloze succesverhalen van ambitieuze NTI-studenten. Maar het jaar wordt ook gekenmerkt door onze flexibele opleidingen, die je de vrijheid geven om te studeren waar en wanneer het jou uitkomt. Benieuwd naar welke thuisstudies dit jaar het meest populair waren? We hebben de 23 meest succesvolle opleidingen voor je op een rijtje gezet! ✨

  • Een opleiding volgen onder werktijd | Nieuwe wetgeving

    Geplaatst in: Algemeen

    Een nieuwe Europese richtlijn binnen het arbeidsrecht geeft jou als werknemer meer rechten. Je kunt nu een opleiding volgen onder werktijd én de baas betaalt. Wil je weten of dit ook voor jou geldt? Check hier wat deze verandering inhoudt en wat dit voor jouw opleiding betekent.

  • Ruim 30 nieuwe opleidingen in ons aanbod

    Geplaatst in: Algemeen, HBO

    Zoek je een opleiding die je helpt aan een beter cv, meer kennis of de juiste skills voor je carrière? Bij NTI heb je nu nog meer keus, want we hebben ruim 30 nieuwe hbo-programma's toegevoegd! Van Social media en Human dynamics tot Maatschappelijk verantwoord ondernemen en Sociale psychologie. Ook kun je je alvast voorinschrijven voor de nieuwe erkende HBO Bachelor Social work! Check de nieuwe opleidingen en studeer in je eigen tempo!

  • Vrouwen zijn steeds vaker hoger opgeleid

    Geplaatst in: Algemeen

    De afgelopen 40 jaar is er veel veranderd in het werk- en opleidingsniveau van vrouwen in Nederland. Daarmee is ook het gemiddelde inkomen van vrouwen enorm gestegen. Dit is sinds 1977 met wel 60% toegenomen. Meer vrouwen hebben een baan en de werkende vrouw maakt ook meer uren. En wat misschien nog wel een veel grotere rol speelt is dat vrouwen hoger opgeleid zijn. Met een hogere opleiding stijgt het salaris namelijk ook.

  • Hoge korting voor NTI-studenten op software, hardware en meer via Surfspot!

    Geplaatst in: Algemeen

    Als student van NTI krijg jij nu hoge kortingen op officiële software, hardware en andere ICT-producten.

1 2