HBO-module Nieuwe Media

HBO-module Nieuwe Media
  • Hogeschool NTI, best beoordeelde onderwijsinstelling
  • Module uit HBO Communicatie
  • Studieduur 6 maanden 
  • Behaal 4 EC's 
  • Inclusief vakliteratuur

Leer alles over weblogs en social media met de HBO-module Nieuwe Media!

Wil je weten hoe weblogs, social networks en andere nieuwe media ons leven veranderen, hoe ontvangers boodschappen verwerken en hoe het gedrag beïnvloed kan worden? Dan is de HBO-module Nieuwe Media van Hogeschool NTI ideaal voor jou!

Waarom de HBO-module Nieuwe Media?

Mis je in je werk of je dagelijks leven kennis over nieuwe media? Wil je je wel bijscholen, maar heb je geen tijd om een langdurige opleiding te volgen? Volg dan de HBO-module Nieuwe Media als afzonderlijk vak! Dit vak is afkomstig uit de wettelijk erkende HBO-opleiding Communicatie van Hogeschool NTI. Schrijf je snel in!

Inhoud van de HBO-module Nieuwe Media

De communicatiewetenschap kent een aantal theorieën met betrekking tot het verklaren van effecten van mediaboodschappen op het publiek en de relatie tussen media en het publiek. In de module Nieuwe Media behandelen we de meest gangbare theorieën. Grofweg kunnen deze theorieën in drie groepen worden ingedeeld: in deel 1 worden de theorieën over de ‘machtige’ media behandeld, in deel 2 de theorieën over het ‘actieve publiek’ en in deel 3 de theorieën die de inhoud van de mediaboodschap bepalen.

Studieprogramma

Examen Nieuwe Media

Je kunt 4x per jaar examen Nieuwe Media doen. Bij succesvolle afronding ontvang je een certificaat, waarop het aantal behaalde studiepunten (EC’s) vermeld staat. De toetsing bestaat uit een schriftelijk examen. De kosten hiervoor bedragen € 50,-.

HBO-module Nieuwe Media 8867

Termijnen 6 Maanden *
Lesgeld per termijn € 69,55
  • De inschrijfkosten zijn € 35,-
  • 5% korting bij betaling ineens
  • Prijswijzigingen voorbehouden
  • * is aanbevolen studietempo

Wees de eerste om een review achter te laten

Wil jij anderen helpen bij het maken van een weloverwogen studiekeuze? Laat hier jouw ervaring achter.

Voor deze opleiding zijn nog geen ervaringen achtergelaten, bekijk tot die tijd op trustpilot.nl hoe onze studenten het NTI beoordelen:

 

Inschrijven voor deze opleiding Studiegids aanvragen Studieadvies aanvragen