Carroussel sub rood16

Waardevol diploma

  • Zeer flexibel en betaalbaar
  • Gewaardeerd door werkgevers
  • Erkend door het Ministerie van OCW
Bekijk alle MBO-opleidingen
Carroussel sub geel 15

Het nieuwe studeren

  • Online & klassikaal studeren
  • Studeren waar en wanneer jij dat wilt
  • Moderne studiemethodes
Lees meer
Unieke tablet actie november 2014 MBO def

Unieke tablet actie

  • Profiteer van extra voordeel
  • 25% korting op alle MBO-opleidingen
  • Tablet cadeau
Bekijk alle volledige MBO-opleidingen

MBO

Klassikale MBO-opleidingen

Bij het NTI MBO-College kun je ook terecht voor klassikale opleidingen voor extra begeleiding. Bekijk onderstaand het aanbod.

Volledige MBO-opleidingen

Het NTI MBO-College heeft voor iedereen de juiste opleiding. Of je nu op zoek bent naar een volledige MBO-opleiding of je slechts kennis wilt maken met een vakgebied, het NTI biedt wat jij zoekt. Wil jij ook een wettelijk erkend diploma halen? Kies dan voor het NTI MBO-College.

Basisopleidingen

Twijfel je over welke MBO-opleiding het beste bij je past? Start dan met een basisopleiding. De basisopleidingen zijn gerichte opleidingen, maar minder breed van opzet dan de MBO-opleidingen van het NTI MBO-College. Tijdens de basisopleiding volg je een aantal vakken van de volledige MBO-opleiding. De basisopleidingen zijn binnen korte tijd af te ronden zodat jij snel een goed beeld hebt van de volledige MBO-opleiding.

Bekijk alle opleidingen en cursussen

Vakopleidingen

Wil je binnen afzienbare tijd een officieel erkend vakdiploma halen, maar ben je niet in de gelegenheid om stage te lopen? Start dan met één van de vakopleidingen van het NTI MBO-College.

Bekijk alle opleidingen en cursussen

Verkorte MBO-opleidingen

Verkorte MBO-opleidingen zijn samengesteld uit de meest beroepsspecifieke vakken uit een MBO-opleiding. Een beperkt aantal stage-uren maakt onderdeel uit van de opleiding om de praktijk nog beter onder de knie te krijgen. Na afronding van de opleiding ontvang je een erkend certificaat en kun je moeiteloos doorstromen naar de volledige MBO-opleiding of de basisopleiding van het NTI MBO-College.

Bekijk alle opleidingen en cursussen

Losse modules

Mis je tijdens jouw werk of jouw dagelijks leven kennis over een bepaald onderwerp? Start dan een MBO-module bij het NTI. De MBO-modules bieden je de mogelijkheid om je in een korte tijd op MBO-niveau te verdiepen in onderwerpen als Nederlands, Rekenen en Ondernemersschap. Een vooropleiding is niet nodig!

Bekijk alle opleidingen en cursussen

Daarom kies je voor het NTI MBO-College:

Examen doen

Bij het NTI kun je voor veel opleidingen elke dag examen doen op tal van locaties door heel Nederland. Snel en makkelijk! Denk vooruit.

Lees meer

Open avond

Kom 9 juni naar de open avond! Studieadviseurs staan voor je klaar, je kunt het lesmateriaal bekijken en proefcolleges volgen.

Lees meer

Tijdelijk 25% korting!

Schrijf je snel in want je profiteert tijdelijk van 25% korting op alle MBO-opleidingen!

Lees meer