Carroussel sub rood16

Waardevol diploma

  • Zeer flexibel en betaalbaar
  • Gewaardeerd door werkgevers
  • Erkend door het Ministerie van OCW
Bekijk alle MBO-opleidingen
Carroussel sub geel 15

Studeren op jouw manier

  • Online & klassikaal studeren
  • Studeren waar en wanneer jij dat wilt
  • Moderne studiemethodes
Lees meer
blender carrousel mbo

Blender actie

  • Profiteer van extra voordeel
  • 25% korting op alle MBO-opleidingen
  • Princess mini blender cadeau
Bekijk alle volledige MBO-opleidingen

MBO

Volledige MBO-opleidingen

Het NTI MBO-College heeft voor iedereen de juiste opleiding. Of je nu op zoek bent naar een volledige MBO-opleiding of je slechts kennis wilt maken met een vakgebied, het NTI biedt wat jij zoekt. Wil jij ook een wettelijk erkend diploma halen? Kies dan voor het NTI MBO-College.

Administratie en Economie

Dierenzorg

Gedrag en Maatschappij

Huis en Tuin

Marketing en Communicatie

Onderwijs en Kinderen

Recht en Juridisch

Toerisme en Cultuur

Veiligheid en Security

Zorg en Welzijn

Basisopleidingen

Twijfel je over welke MBO-opleiding het beste bij je past? Start dan met een basisopleiding. De basisopleidingen zijn gerichte opleidingen, maar minder breed van opzet dan de MBO-opleidingen van het NTI MBO-College. Tijdens de basisopleiding volg je een aantal vakken van de volledige MBO-opleiding. De basisopleidingen zijn binnen korte tijd af te ronden zodat jij snel een goed beeld hebt van de volledige MBO-opleiding.

Bekijk alle opleidingen en cursussen

Vakopleidingen

Wil je binnen afzienbare tijd een officieel erkend vakdiploma halen, maar ben je niet in de gelegenheid om stage te lopen? Start dan met één van de vakopleidingen van het NTI MBO-College.

Bekijk alle opleidingen en cursussen

Verkorte MBO-opleidingen

Verkorte MBO-opleidingen zijn samengesteld uit de meest beroepsspecifieke vakken uit een MBO-opleiding. Een beperkt aantal stage-uren maakt onderdeel uit van de opleiding om de praktijk nog beter onder de knie te krijgen. Na afronding van de opleiding ontvang je een erkend certificaat en kun je moeiteloos doorstromen naar de volledige MBO-opleiding of de basisopleiding van het NTI MBO-College.

Bekijk alle opleidingen en cursussen

Losse modules

Mis je tijdens jouw werk of jouw dagelijks leven kennis over een bepaald onderwerp? Start dan een MBO-module bij het NTI. De MBO-modules bieden je de mogelijkheid om je in een korte tijd op MBO-niveau te verdiepen in onderwerpen als Nederlands, Rekenen en Ondernemersschap. Een vooropleiding is niet nodig!

Bekijk alle opleidingen en cursussen

Hoe studeer je bij het NTI MBO-College?

Bij het NTI volg je mbo-opleidingen via de derde leerweg. De derde leerweg is speciaal ontwikkeld voor mensen die willen studeren waar en wanneer ze willen. Reguliere mbo-scholen bieden hun mbo-opleidingen doorgaans in twee varianten aan: BOL- en BBL-opleidingen. Bij BOL- en BBL-opleidingen ben je verplicht om 200 tot 700 uur per jaar op school te zitten. Wanneer je een gezin hebt en/of werkt, is dit vaak niet mogelijk. Daarom kun je sinds 2013 ook een mbo-opleiding volgen volgens de derde leerweg. Een mbo-opleiding via de derde leerweg is een officiële mbo-opleiding, maar daar zonder een urennorm. Derde leerweg-opleidingen voldoen aan exact dezelfde wettelijke en kwaliteitseisen als BOL- en BBL-opleidingen.

Daarom kies je voor het NTI MBO-College:

Examen doen

Bij het NTI kun je voor veel opleidingen elke dag examen doen op tal van locaties door heel Nederland. Snel en makkelijk! Denk vooruit.

Lees meer

Open dagen

Kom naar een open dag! Studieadviseurs staan voor je klaar, je kunt het lesmateriaal bekijken en proefcolleges volgen.

Lees meer

Tijdelijk 25% korting!

Schrijf je snel in want je profiteert tijdelijk van 25% korting op alle MBO-opleidingen!

Lees meer