Volledige MBO-opleidingen

Het NTI MBO-College heeft voor iedereen de juiste opleiding. Of je nu op zoek bent naar een volledige MBO-opleiding of je slechts kennis wilt maken met een vakgebied, het NTI biedt wat jij zoekt. Wil jij ook een wettelijk erkend diploma halen? Kies dan voor het NTI MBO-College.

Gefilterd op:

32 opleidingen en cursussen gevonden in Volledige MBO-opleidingen Studieduur Lesgeld
MBO Particulier Beveiliger
Wil jij werken in de beveiliging? Kies dan voor de MBO opleiding beveiliging van het NTI. Schrijf je direct in en start vandaag nog!
12 of 20 maanden Vanaf € 37,46 p/m
MBO Doktersassistent
Wil je aan de slag in de gezondheidszorg, start dan met de MBO-opleiding Doktersassistent. Je behaalt in een sneltreinvaart het felbegeerde diploma!
18, 24 of 36 maanden Vanaf € 49,85 p/m
MBO Bedrijfsadministrateur
Ben je dol op cijfers en wil je graag aan de slag met bedrijfsadministratie? Dan is de MBO-Bedrijfsadministrateur van NTI MBO-College echt iets voor jou!
18, 24 of 36 maanden Vanaf € 34,46 p/m
MBO Helpende zorg en welzijn
Met de MBO-Helpende zorg en welzijn van het NTI MBO-College leer je goede ondersteuning bieden op het gebied van wonen en welzijn aan zorgvragers.
16 of 24 maanden Vanaf € 41,68 p/m
MBO Pedagogisch medewerker jeugdzorg
Pedagogisch werker worden? Met de specialisatie jeugdzorg kan je na deze MBO-opleiding aan de slag en help je jongeren met diverse (gedrags)problemen.
18, 24 of 36 maanden Vanaf € 41,51 p/m
MBO Directiesecretaresse / Managementassistent
Word een goede directiesecretaresse of managementassistent met de MBO-opleiding Directiesecretaresse / Managementassistent van het NTI MBO-College!
18, 24 of 36 maanden Vanaf € 34,58 p/m
MBO Sociaal Maatschappelijk Dienstverlening
Je wilt je MBO-diploma tot sociaal dienstverlener al binnen 2 jaar halen naast je fulltime baan en/of druk sociaal leven? Dat kan bij NTI MBO-College!
20, 24 of 36 maanden Vanaf € 34,46 p/m
MBO Onderwijsassistent
Werk je graag met kinderen? Word dan onderwijsassistent! De MBO-Onderwijsassistent doorloop je snel bij NTI MBO-College. Inclusief praktijkdagen.
18 of 30 maanden Vanaf € 47,63 p/m
MBO Financieel-administratief medewerker
Wil je administratief medewerker worden? Haal snel het benodigde diploma met MBO-opleiding Financieel-administratief medewerker van NTI MBO-College.
20, 24 of 36 maanden Vanaf € 34,88 p/m
MBO Secretarieel medewerker
Je wilt het MBO-diploma van de Secretarieel medewerker snel op zak hebben? Schrijf je dan in bij het NTI MBO-College en wordt secretaresse!
12, 15 of 21 maanden Vanaf € 46,69 p/m
MBO Pedagogisch medewerker kinderopvang
De MBO-opleiding Pedagogisch medewerker kinderopvang volg je flexibel en op je eigen manier bij het NTI! Direct starten kan, schrijf je vandaag nog in!
18, 24 of 36 maanden Vanaf € 41,79 p/m
MBO Marketingmedewerker
De opleiding MBO Marketingmedewerker van het NTI leert jou alles over marktonderzoek en promotieacties. Start vandaag nog en ga aan de slag als marketeer!
24 of 36 maanden Vanaf € 28,13 p/m
MBO Medewerker sociale zekerheid
Vind je het een uitdaging om mensen van goed advies te voorzien? Dan is de MBO-opleiding Medewerker sociale zekerheid je op het lijf geschreven!
18 of 30 maanden Vanaf € 46,88 p/m
MBO Juridisch medewerker zakelijke dienstverlening
Haal het erkende MBO-diploma Juridische medewerker zakelijke dienstverlening. Inclusief studiemateriaal, praktijkdagen en persoonlijke begeleiding.
24 of 36 maanden Vanaf € 31,13 p/m
MBO Persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg
Wil je graag als persoonlijk begeleider aan de slag en met gehandicapten leren werken? Start dan met MBO Persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg.
20, 24 of 36 maanden Vanaf € 56,59 p/m
MBO Verzorgende IG Kraamzorg
Ben je dol op baby's en wil je graag in de kraamverzorging werken? Start dan nu met de MBO-opleiding Verzorgende IG Kraamzorg van NTI MBO-College.
20, 24 of 36 maanden Vanaf € 82,13 p/m
MBO Zorghulp
De MBO-opleiding Zorghulp leidt je binnen een jaar op voor het werken in de zorg. Je bent binnen een jaar een zorgprofessional dankzij het NTI!
10 of 16 maanden Vanaf € 52,13 p/m
MBO Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen
Wil je graag als persoonlijk begeleider aan de slag en met verschillende specifieke doelgroepen leren werken? Begin dan met deze MBO-opleiding!
20, 24 of 36 maanden Vanaf € 52,69 p/m
MBO Bedrijfsadministratief medewerker
Kun je orde scheppen in de chaos? Dan is de MBO-opleiding Bedrijfsadministratief medewerker van het NTI MBO-College zeker iets voor jou. Start vandaag!
12, 15 of 21 maanden Vanaf € 47,06 p/m
MBO Apothekersassistent
Ga een mooie carrière in het apothekersvak tegemoet met de MBO-Apothekersassistent van het NTI. Inclusief lesmateriaal en praktijktrainingen!
18, 24 of 30 maanden Vanaf € 56,96 p/m
MBO Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (AKA)
Iedere vakman heeft wel assistentie nodig. In de MBO-opleiding Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent van NTI leer je de juiste ondersteuning te geven.
9 of 12 maanden Vanaf € 69,38 p/m
MBO Gespecialiseerd pedagogisch medewerker kinderopvang
Gespecialiseerd pedagogisch werker worden? Met de NTI MBO-kinderopvang op niveau 4 op zak kun je aan de slag bij bijvoorbeeld een kinderdagverblijf!
18, 24 of 36 maanden Vanaf € 44,13 p/m
MBO Medewerker maatschappelijke zorg
Met de MBO-opleiding Medewerker maatschappelijke zorg van het NTI beschik je over de juiste kennis om in een breed beroepenveld aan de slag te kunnen!
24 of 36 maanden Vanaf € 45,11 p/m
MBO Secretaresse
Wil je aan de slag als secretaresse maar heb je nog niet het benodigde diploma? Start vandaag nog met de MBO-opleiding Secretaresse van het NTI!
18, 24 of 30 maanden Vanaf € 41,54 p/m
MBO Telefonist / Receptionist
Word de administratieve duizendpoot die ieder bedrijf graag in dienst heeft met de MBO-opleiding Administratief medewerker Telefonist/Receptionist!
12, 15 of 21 maanden Vanaf € 40,88 p/m
MBO Assistent communicatiemedewerker
Met de boeiende MBO-opleiding Assistent communicatiemedewerker leer je alle ins en outs van het communicatievak. Start vandaag nog met deze opleiding.
24 of 36 maanden Vanaf € 29,63 p/m
MBO Interieuradviseur
Wil jij alles weten over inrichting en interieur? Wil je een goed advies kunnen geven? Kies dan voor de MBO-opleiding Interieuradviseur van het NTI!
24 of 36 maanden Vanaf € 40,88 p/m
MBO Verzorgende IG Verpleeg-, verzorgingstehuizen, thuiszorg (VVT)
Wil jij aan de slag in een verpleeg- of verzorgingstehuis? Haal dan het MBO-diploma voor jouw droombaan bij NTI MBO-College! Schrijf je vandaag nog in!
20, 24 of 36 maanden Vanaf € 82,13 p/m
MBO Medewerker evenementenorganisatie
Lijkt het je fantastisch om evenementen te organiseren? Kies dan voor de MBO-opleiding Medewerker evenementenorganisatie van het NTI MBO-College!
24 of 36 maanden Vanaf € 33,34 p/m
MBO Verzorgende IG Geestelijke gezondheidszorg
Wanneer je kiest voor de MBO-opleiding Verzorgende IG Geestelijke gezondheidszorg, kies je voor het bieden van maatzorg aan een uitdagende doelgroep.
20, 24 of 36 maanden Vanaf € 82,13 p/m
MBO Verzorgende IG Gehandicaptenzorg
Ben je sociaal en weet je van aanpakken? Wil jij gehandicapten ondersteunen? Dan is de MBO-opleiding Verzorgende IG Gehandicaptenzorg echt iets voor jou!
20, 24 of 36 maanden Vanaf € 82,13 p/m
MBO Medisch secretaresse
Aan de slag in de zorg? Wil jij de schakel zijn tussen patiënt en specialist? Volg dan de MBO-opleiding tot medisch secretaresse bij het NTI MBO-College.
24 of 36 maanden Vanaf € 28,88 p/m
Volgende 32 opleidingen en cursussen