Studeren bij het NTI

Welkom bij het NTI

Ben je toe aan een carrièreswitch of ben je op zoek naar een leuke hobby, waarmee je écht wat kunt bereiken? Dan ben je daarvoor bij het NTI aan het juiste adres. Het NTI helpt je graag bij het bereiken van jouw doel!

Lees meer over het NTI

Redenen om bij het NTI te studeren

  1. Erkende opleidingen die gewaardeerd worden door het bedrijfsleven
  2. Voordelig lesgeld
  3. Studeren met veel persoonlijk contact

Als je kiest voor een opleiding bij het NTI, kies je voor een gerenommeerde instelling met meer dan 70 jaar ervaring in het onderwijs. Het NTI biedt honderden opleidingen aan, van een cursus Boekhouden tot een volledige masteropleiding. 

Bekijk alle redenen om bij het NTI te studeren!

Erkende opleidingen

Bij het NTI ben je verzekerd van erkende, waardevolle opleidingen. De opleidingen van het NTI zijn wettelijk erkend door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen. Dit betekent dat je een officieel diploma krijgt als je de opleiding afrondt. Het NTI is lid van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO). De NRTO heeft in overleg met de Consumentenbond de inschrijfvoorwaarden samengesteld die gelden bij de opleidingen van het NTI.

Lees meer over erkende opleidingen

Binnenkijken bij het NTI

Ben je benieuwd naar het gebouw waar het NTI zich in bevindt? Volg dan een virtuele tour door ons gebouw.

Meer over de virtuele tour

Studeren op jouw manier

Een opleiding die zich aan jou aanpast, in plaats van andersom. Dat is wat wij bedoelen met studeren op jouw manier bij NTI. Studeren op jouw manier met de ideale combinatie tussen online en klassikaal onderwijs. Je bepaalt zelf waar en wanneer je studeert. 

Lees meer over studeren op jouw manier

Vrijstellingen

Overweeg je te starten met een HBO-opleiding van Hogeschool NTI of een MBO-opleiding van het NTI MBO-College? Maar wil je eerst weten of je voor een aantal modules van de opleiding van jouw keuze vrijstelling aan kunt vragen? Dan kun je op een aantal manieren een vrijstellingsverzoek indienen.

Lees meer over Vrijstellingen