#1 #2 #3

Een opleiding die echt bij jou past

Wil jij studeren op een manier die echt bij jou past? Kies dan voor FlexibelStuderen® van NTI. Want bij NTI maakt het niet uit wat voor type student je bent.

Voor ieder type student

Ben je een dromer, een doener, een ochtendmens of studeer je het liefst 's nachts? Met FlexibelStuderen® studeer je op jouw moment en op jouw manier.

Ruim aanbod erkende opleidingen

Kies uit ruim 850 opleidingen: van korte cursus tot masteropleiding. Ervaar FlexibelStuderen® van NTI en haal dat erkend diploma.

Ga met ons de uitdaging aan

FlexibelStuderen® bij NTI, wat houdt dat nu precies in? We kunnen ons voorstellen dat het starten van een nieuwe studie best een uitdaging is. Het kan spanning en onzekerheden met zich meebrengen. Maar samen met jou gaan we graag deze uitdaging aan. Met de online open dag hopen we een hoop onzekerheden bij je weg te kunnen nemen.

In onderstaande video's geeft docent Sander uitleg over verschillende onderwerpen. Start met de introductie of kies de video waar jij meer info over wilt. Je kunt natuurlijk ook nog al jouw vragen stellen tijdens het live-gedeelte van de online open dag.

Voor nu: veel kijkplezier!

Hoe zien onze HBO-opleidingen eruit?

Hoe zien onze MBO-opleidingen eruit?

Hoe ziet een klassikale opleiding eruit?

Hoe ziet een voltijdopleiding eruit?