HAVO en VWO

Heb je jouw eindexamen HAVO of VWO niet gehaald en wil je het diploma snel in de wacht slepen? Bij het NTI ben je aan het juiste adres! Je kunt de vakken waarvoor je niet geslaagd bent apart afronden bij het NTI. Zo heb je in korte tijd toch jouw diploma op zak. Ook wanneer je op zoek bent naar de ideale voorbereiding voor je eindexamen is dit een uitstekende mogelijkheid.

Gefilterd op:

20 opleidingen en cursussen gevonden in HAVO en VWO Studieduur Beoordeling
HAVO Wiskunde B
Volg de cursus HAVO Wiskunde B bij het NTI en haal je HAVO staatsexamen. Je wordt optimaal voorbereid op het staatsexamen met de cursus en examentraining.
3 of 8 maanden
VWO (losse vakken)
Volg de VWO vakken Aardrijkskunde, Biologie, Economie, Engels, Management & Organisatie, Natuurkunde, Scheikunde, Wiskunde A of Wiskunde B bij het NTI!
3 of 8 maanden
HAVO (losse vakken)
Volg de HAVO vakken Aardrijkskunde, Biologie, Economie, Engels, Management en Organisatie, Natuurkunde, Scheikunde, Wiskunde A of Wiskunde B bij het NTI!
3 of 8 maanden
HAVO Biologie
Volg nu de HAVO Biologie cursus bij het NTI en haal je HAVO staatsexamen. Je wordt optimaal voorbereid op het staatsexamen met de cursus en examentraining.
3 of 8 maanden
HAVO Scheikunde
Wil jij je goed voorbereiden op het HAVO staatsexamen Scheikunde? Met de cursus HAVO Scheikunde ben je goed voorbereid op het examen! Start vandaag nog!
3 of 8 maanden
HAVO Natuurkunde
Volg nu de HAVO Natuurkunde cursus en haal je HAVO staatsexamen. Je wordt goed voorbereid op het staatsexamen met de cursus en examentraining.
3 of 8 maanden
HAVO Wiskunde A
Volg nu de cursus HAVO Wiskunde A bij NTI en haal je HAVO staatsexamen. Je wordt optimaal voorbereid op het staatsexamen met de cursus en examentraining.
3 of 8 maanden
HAVO Economie
Volg nu de HAVO Economie cursus bij het NTI en haal je HAVO staatsexamen. Je wordt optimaal voorbereid op het staatsexamen met de cursus en examentraining.
3 of 8 maanden
HAVO Aardrijkskunde
Volg de cursus HAVO Aardrijkskunde bij NTI en haal je HAVO staatsexamen. Je wordt optimaal voorbereid op het staatsexamen met de cursus en examentraining.
3 of 8 maanden
HAVO Engels
Volg nu de HAVO Engels cursus bij het NTI en haal je HAVO staatsexamen. Je wordt optimaal voorbereid op het staatsexamen met de cursus en examentraining.
3 of 8 maanden
Volgende 10 opleidingen en cursussen
1 2