Omschrijving

Studiegids ontvangen

Je ontvangt de gids als PDF binnen enkele minuten in je mailbox.

Vul postcode en huisnummer in

Er zijn geen straat en plaatsnaam gevonden voor deze postcode. Je kunt je straat en plaatsnaam handmatig aanpassen.

Haal het maximale uit je onderneming

Maak van je onderneming een succes of start direct een eigen bedrijf na de opleiding Praktijkdiploma commercieel ondernemer! Je leert niet alleen de belangrijke basis van marketing kennen, maar je ontwikkelt ook je ondernemende vaardigheden. Wil jij een boost geven aan je bedrijf of een perfecte basis leggen? Kies dan nu voor de opleiding Praktijkdiploma commercieel ondernemer. Na afronding van de opleiding heb jij een erkend diploma van de Nederlandse Associatie voor Examinering. 

Voor wie?

De opleiding Ondernemer is perfect voor zelfstandige ondernemers die een commercieel succes van hun bedrijf willen maken. Maar ook als je nog een onderneming wilt beginnen, biedt de opleiding Ondernemer een stevige basis voor je hele leven. Je leert wat het runnen van een onderneming inhoudt.

Inhoud

Wat leer je tijdens de opleiding Ondernemer?

De opleiding Ondernemer staat helemaal in het teken van het ondernemerschap en marketing. Je wordt voorbereid op de examens van NIMA Basiskennis marketing en Basiskennis ondernemerschap van de Nederlandse Associatie voor Examinering. Na het succesvolle afronding behaal jij het Praktijkdiploma Commercieel ondernemer. Dit diploma wordt erg gewaardeerd in de markt en biedt je dan ook mooie kansen. Tijdens de opleiding Ondernemer volg je de volgende modules:

  • Basiskennis ondernemerschap 
  • NIMA Basiskennis marketing

Inclusief 2 examentrainingen

Tijdens de opleiding Ondernemer kun je 2 examentrainingen bijwonen. Een topdocent geeft je extra uitleg over de theorie en beantwoordt al je vragen. Zo ben je perfect voorbereid op de examens. Je kunt er ook voor kiezen om de opleiding Ondernemer zonder examentrainingen te volgen.

Toelating

Je kunt direct starten met de opleiding Ondernemer

Je hebt geen bepaalde vooropleiding nodig om te starten met de opleiding Ondernemer. Alles wat je moet weten leer je tijdens de opleiding. Het niveau van de opleiding Ondernemer ligt op mbo-niveau 3.

Examen

De erkende examens Praktijkdiploma Commercieel ondernemer

De opleiding Praktijkdiploma Commercieel Ondernemer leidt je op tot de erkende examens Praktijkdiploma Commercieel Ondernemer die worden afgenomen door de Nederlandse Associatie voor Examinering. Per module maak je een examen: Basiskennis Ondernemerschap en NIMA Basiskennis marketing. Als je de examens met goed gevolg hebt afgerond, ontvang je het diploma Praktijkdiploma Commercieel Ondernemer.

€ 50,- voordeel op de examenkosten!

AssociatieLogoCcmykdef_3.jpgMet een diploma op zak maak jij meer kans op de arbeidsmarkt. Om het behalen van een diploma te stimuleren, geeft NTI je daarom een speciale korting cadeau van € 25,- per examen. Je betaalt dus geen € 154 maar € 129 voor het examen Basiskennis Ondernemerschap en geen € 185 maar € 160 voor het examen NIMA Basiskennis marketing. Voor deze opleiding ontvang je dus een totale korting van € 50,-. Dit is een unieke kans, want NTI is de enige opleider waarbij je dit voordeel krijgt. De examenkosten betaal je tegelijk met het lesgeld aan NTI. De examens boek je bij de Associatie wanneer jij er klaar voor bent. Voor meer informatie over het examen verwijzen we je naar www.associatie.nl

Examenkosten

De examenkosten worden samen met het lesgeld in rekening gebracht. Je betaalt lesgeld en examenkosten volgens het door jou gekozen studietempo.

De examenkosten bedragen € 289,00.*

*Prijswijzigingen onder voorbehoud.

Studieduur & lesgeld

PCO zonder examentraining 1388

Studietempo in maanden 9 Maanden 11 Maanden * 13 Maanden
Uren per week 6 5 4
Lesgeld per maand € 73,20 € 60,00 € 50,80
Nu met 25% korting € 54,90 € 45,00 € 38,10
  • De inschrijfkosten zijn € 35,-
  • 5% korting bij betaling ineens
  • Prijswijzigingen voorbehouden
  • * is aanbevolen studietempo

Tijdelijk cadeau naar keuze bij inschrijving

Profiteer nu van een cadeau geheel naar keuze. Ontvang een gratis cadeaubon bij inschrijving en kies uit ruim 70 cadeaus! Van een dagje dierentuin of pretpark tot ontspannen in de sauna, thuis met een goed tijdschrift en vele andere producten.

Welkomstcadeau naar keuze bij NTI

Zorg dat je er op tijd bij bent, want op = op. Lees meer over de actie

PCO met examentraining 1387

Studietempo in maanden 9 Maanden 11 Maanden * 13 Maanden
Uren per week 6 5 4
Lesgeld per maand € 99,20 € 81,20 € 68,80
Nu met 25% korting € 74,40 € 60,90 € 51,60

Ontvang tot 50% van je studiekosten terug van de Belastingdienst!

Je kunt de kosten voor een opleiding die aansluit bij je (toekomstige) beroep van de belasting aftrekken. Ben jij benieuwd naar jouw belastingvoordeel voor deze opleiding? Vul dan hieronder je persoonlijke gegevens in en bereken jouw voordeel direct.

Jouw belastingvoordeel:

Over 2016 ontvang je € 386,88 aan studiekosten terug van de belasting!*

* Dit voorbeeld geldt als indicatie. Bekijk de uitgebreide informatie hier.

Wees de eerste om een review achter te laten

Laat hier jouw beoordeling achter

Voor deze opleiding zijn nog geen ervaringen achtergelaten, bekijk tot die tijd op The Feedback Company hoe onze studenten NTI beoordelen:

Reviews Feedback company 8.5