Omschrijving

Aan de slag als een echte barbier

Klassieke herencoupes, traditionele scheertechnieken en verschillende huidtypes; barbier is een vak apart. Heb jij al wat kapperservaring en wil jij je specialiseren in het herenvak? Ontwikkel alle benodigde vaardigheden met de cursus Barbier van NTI. Je leert alles over het beroep barbier, de basis van het vak, klassieke herencoupes en scheren. Iets voor jou? Start vandaag nog deze herenkapper opleiding en ontwikkel je in korte tijd verder in het knippen en scheren van heren!

Hulp bij studiekeuze

Twijfel jij of deze studie bij je past?
Neem dan contact op met een van onze studieadviseurs:

ma-vr (09:00-18:00)

Inhoud

Wat leer je

Tijdens de Barbier opleiding leer je alles over het vak barbier en ga je aan de slag met het knippen en scheren van heren. Hierbij staan klassieke herencoupes centraal. Je leert alles over haarsoorten en huidtypen, traditionele knip- en scheertechnieken en het creëren van diverse herencoupes. Welke materialen heb je nodig en hoe moet je deze gebruiken? Hoe vorm en onderhoud je een baard, sik of snor? De theorie wordt ondersteund met online video’s op de online leeromgeving, die je stapsgewijs doorloopt. Aan de hand hiervan kun je alle geleerde theorie van de opleiding Barbier zelfstandig oefenen.

Studieprogramma

In de cursus wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen:

  • Het beroep van barbier
  • De basis van het vak
  • Klassieke herencoupes
  • Scheren

Persoonlijke begeleiding

Je staat er niet alleen voor tijdens de cursus. Voor inhoudelijke vragen ga je naar de docent, voor allerlei andere vragen kun je terecht bij jouw mentor. Bijvoorbeeld voor het maken van een planning of het inleveren van opdrachten. Lees meer over de begeleiding.

Alle voordelen van NTI op een rij:

  • Bepaal zelf je startdatum en studietempo
  • Lesmateriaal inbegrepen bij het lesgeld
  • Alles binnen handbereik met de online leeromgeving
  • Gratis 6 maanden extra studietijd, mocht je het niet op tijd halen

Cursus Barbier - Aan de slag als een professionele barbier

Studeren bij NTI

Wil jij studeren op een manier die echt bij jou past? Kies dan voor FlexibelStuderen® van NTI. Want bij NTI maakt het niet uit wat voor type student je bent. Ben je een dromer, een doener, een ochtendmens of studeer je het liefst 's nachts? Met FlexibelStuderen® studeer je op jouw moment en op jouw manier.

Bekijk de voordelen van FlexibelStuderen®

FlexibelStuderen®

Studeren via jouw online leeromgeving

Leren uit echte lesboeken

Krijg feedback van je docent

Vrije tijd als jij daar zin in hebt!

Toelating

Toelatingseisen

Bij de cursus Barbier wordt ervan uitgegaan dat je ervaring hebt met het knippen en snijden van het haar en met het herenvak. Bijvoorbeeld doordat je kapper bent of de NTI-opleiding Thuiskapper hebt afgerond.
Let op: de Barbier opleiding bevat al het lesmateriaal dat je nodig hebt. Werkmaterialen dien je zelf aan te schaffen.

Vragen?

Heb je nog vragen over het niveau of de inhoud van de cursus Barbier? Neem gerust contact op met onze studieadviseurs.

Examen

Bezegel je prestatie met een certificaat

Heb je de cursus Barbier afgerond? Dan kun je een certificaat aanvragen voor € 35,75. Een mooie aanvulling op je cv én een bevestiging van jouw prestatie! 

Korting voor snelle beslissers

Geef bij de inschrijving aan dat je graag na afronding het certificaat wil ontvangen en krijg € 10,- korting!

Studieduur & lesgeld

Kosten Barbier 1396

Profiteer nu van 25% korting

Al 75 jaar profiteren onze studenten van betaalbaar, kwalitatief onderwijs en erkende diploma’s. NTI helpt ook jou graag om je dromen en ambities waar te maken. Je ontvangt nu 25% korting op de cursus Barbier. Vind je een vergelijkbare cursus elders goedkoper? NTI betaalt jou het verschil terug. Start vandaag nog en ontvang het lesmateriaal al binnen enkele dagen in huis.

Korting op software, hardware en meer via Surfspot

surfspot logoAls je studeert bij NTI krijg je hoge kortingen op officiële software, hardware en andere ICT-producten via Surfspot. Zo kun je bijvoorbeeld 80% korting krijgen op Office, tot 50% korting op Photoshop en heb je een virusscanner vanaf €5,-. Dat maakt studeren bij NTI nog voordeliger.

Vraag een offerte aan

Handige extra's

Certificaat

Wil jij graag een certificaat voor de cursus Barbier, als bevestiging van jouw prestatie én mooie aanvulling op je cv? Vink deze extra dan aan bij inschrijving en ontvang € 10,- korting op je certificaat.

€ 25,75    (eenmalig)

Ervaringen met NTI

Voor deze opleiding zijn nog geen ervaringen achtergelaten. Je kunt hieronder wel zien hoe de NTI-opleidingen gemiddeld scoren op basis van alle ervaringen.

8,1 sterren - gebaseerd op 1588 ervaringen
Flexibiliteit
Praktijkdagen
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal

Kunnen wij je verder helpen?

We zijn benieuwd of alles duidelijk voor je is. Wij staan klaar om je persoonlijk te woord te staan, uiteraard geheel vrijblijvend. Of ben je klaar om de volgende stap te zetten? Je kunt zelf je startdatum kiezen mocht je je binnen 14 dagen toch nog bedenken, dan kun je je studie weer stopzetten; even goede vrienden.