Omschrijving

Studiegids ontvangen

Je ontvangt de gids als PDF binnen enkele minuten in je mailbox.

Vul postcode en huisnummer in

Er zijn geen straat en plaatsnaam gevonden voor deze postcode. Je kunt je straat en plaatsnaam handmatig aanpassen.

Wil je leren gitaarspelen? Neem gitaarles bij het NTI!

De gitaar is een fascinerend instrument, zowel als solo- of begeleidingsinstrument. Met de NTI-cursus Gitaarspelen voor beginners haal je er al snel de mooiste melodieën en de meest welluidende akkoorden uit. Praktijk en theorie gaan in deze cursus hand in hand.

Deze gitaarcursus is inclusief cd's. Wat je in de lessen leert, wordt op de bijbehorende cd’s ten gehore gebracht zodat je het meteen zelf kunt naspelen op je eigen gitaar. Aan het eind van deze cursus kun je gitaarspelen en je eigen notenschrift maken.

Inhoud

Veelzijdige cursus Gitaarspelen voor beginners

Aan het begin van de cursus maak je uitvoerig kennis met de Spaanse ofwel klassieke gitaar, met de elektrische gitaar en met de folkgitaar. Je kunt deze cursus zowel met een gewone als met een elektrische gitaar volgen. Na de eerste les kun je de zes snaren zelf stemmen en speel je al eenvoudige melodieën. Je leert vanaf de eerste gitaarles gitaarspelen in de bekendste verschillende stijlen: Folk, Rock, Klassiek, Flamenco, Jazz en Blues.

Studieprogramma

In de cursus wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen:

 • Spaanse of klassieke gitaar
 • Elektrische gitaar
 • Folkgitaar
 • Leren stemmen
 • Melodieën
 • Rock
 • Klassiek
 • Flamenco
 • Jazz
 • Blues

Uitgebreid repertoire

Zowel in de gitaarles als op de cd's passeren talloze bekende liedjes, songs en stukken de revue. Je bouwt dus al meteen een uitgebreid repertoire in alle genres op. De beginnerscursus bestaat uit 30 lessen. 

Toelating

Voor gitaarles voor beginners heb je geen vooropleiding nodig

De beginnerscursus gitaarspelen is op absoluut beginnersniveau. Je hoeft dus nog niets te kunnen op je gitaar om deze cursus te kunnen volgen. Tijdens de cursus Gitaarspelen voor beginners leer je onder andere spelenderwijs noten lezen, wisselen van akkoorden, verschillende akkoorden en liedjes spelen.

Examen

Vraag na afloop van de cursus Gitaarspelen voor beginners het certificaat aan

Wanneer je deze cursus hebt afgerond, kun je een certificaat aanvragen waarop staat dat je aan de gitaarlessen van het NTI hebt deelgenomen. Voor dit certificaat betaal je € 35,- inclusief administratie- en portokosten. Het certificaat laat zien wat je hebt geleerd en is daarnaast een leuk aandenken.

Studieduur & lesgeld

Gitaarspelen voor beginners 1542

Studietempo in maanden 6 Maanden 12 Maanden * 15 Maanden
Uren per week 8 4 3
Lesgeld per maand € 79,20 € 39,60 € 31,68
Nu met 50% korting € 39,60 € 19,80 € 15,84
 • De inschrijfkosten zijn € 35,-
 • 5% korting bij betaling ineens
 • * is aanbevolen studietempo

Tijdelijk cadeau naar keuze t.w.v. minimaal € 35,- bij inschrijving

Profiteer nu van een cadeau geheel naar keuze. Je kunt kiezen uit ruim 70 producten of uitjes met een minimale waarde van € 35,-. Kies jij Rituals producten, een blender, een handig gadget of liever vier bioscoopbonnen? 

Welkomstcadeau naar keuze bij NTI

Zorg dat je er op tijd bij bent, want op = op. Lees meer over de actie


Handige extra's

Certificaat

Wil jij graag een certificaat voor de cursus Gitaarspelen voor beginners, als bevestiging van jouw prestatie én mooie aanvulling op je cv? Vink deze extra dan aan bij inschrijving en ontvang € 10,- korting op je certificaat.

€ 25,-    (eenmalig)

Wees de eerste om een review achter te laten

Laat hier jouw beoordeling achter

Voor deze opleiding zijn nog geen ervaringen achtergelaten, bekijk tot die tijd op The Feedback Company hoe onze studenten NTI beoordelen:

Reviews Feedback company 8.4