Omschrijving

Studiegids ontvangen

Je ontvangt de gids als PDF binnen enkele minuten in je mailbox.

Vul postcode en huisnummer in

Er zijn geen straat en plaatsnaam gevonden voor deze postcode. Je kunt je straat en plaatsnaam handmatig aanpassen.

Om je te helpen bij jouw studiekeuze kunnen wij je via e-mail of telefoon benaderen. Door dit formulier te verzenden geef je hier toestemming voor, je toestemming kun je ieder moment weer intrekken. Bekijk ook gerust onze privacyverklaring.

Wil je leren gitaarspelen? Neem dan nu gitaarles bij NTI!

De gitaar is een fascinerend instrument, zowel als solo- of begeleidingsinstrument. Met de NTI-cursus Gitaarspelen haal je er al snel de mooiste melodieën en de meest welluidende akkoorden uit. Praktijk en theorie gaan in deze cursus hand in hand. Deze cursus is inclusief cd's. Wat je in de lessen leert, wordt op de bijbehorende cd’s ten gehore gebracht zodat je het meteen zelf kunt naspelen op je gitaar. Aan het einde van deze cursus kun je gitaarspelen en je eigen notenschrift maken.

Is deze cursus iets voor mij?

Wil jij graag leren gitaarspelen en allerlei verschillende muziekstijlen leren kennen? Dan is deze cursus echt iets voor jou! Je krijgt het gitaarspelen goed onder de knie en kan na afloop je eigen bladmuziek maken. Je kunt optreden met je gitaar of andere muzikanten ondersteunen in hun uitvoering.

Inhoud

Wat leer ik?

Aan het begin van de cursus maak je uitvoerig kennis met de Spaanse ofwel klassieke gitaar, met de elektrische gitaar en met de folkgitaar. Je kunt deze cursus zowel met een gewone als met een elektrische gitaar volgen. Na de eerste les kun je de zes snaren zelf stemmen en speel je al eenvoudige melodieën. Je leert vanaf de eerste gitaarles gitaarspelen in de bekendste verschillende stijlen: Folk, Rock, Klassiek, Flamenco, Jazz en Blues.

Studieprogramma

In de cursus wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen:

 • Spaanse of klassieke gitaar
 • Elektrische gitaar
 • Folkgitaar
 • Leren stemmen
 • Melodieën
 • Rock
 • Klassiek
 • Flamenco
 • Jazz
 • Blues

Uitgebreid repertoire

Zowel in de gitaarlessen als op de cd's passeren talloze bekende liedjes, songs en stukken de revue. Je bouwt dus al meteen een uitgebreid repertoire in alle genres op. De cursus is verdeeld in 3 varianten namelijk beginners, gevorderden en compleet. De beginners- en gevorderdencursus bestaan elk uit 30 lessen. De complete cursus bestaat uit 60 lessen.

Toelating

Gitaarles voor beginners

De beginnerscursus Gitaarspelen is op absoluut beginnersniveau. Je hoeft dus nog niets te kunnen op je gitaar om deze cursus te kunnen volgen. Tijdens deze cursus Gitaarspelen leer je o.a. spelenderwijs noten lezen, wisselen van akkoorden, verschillende akkoorden en liedjes spelen. 

Gitaarles voor gevorderden

Voor deze cursus is beginnersniveau gewenst. Tijdens deze gevorderde cursus Gitaarspelen leer je op een hoger niveau liedjes spelen op je gitaar. Je kunt al noten lezen en spelen op basisniveau. Deze cursus biedt je de kans je kennis op het gebied van gitaarspelen te verdiepen.

Examen

Studieduur & lesgeld

Gitaarspelen voor gevorderden 1540

Studietempo in maanden 6 Maanden 12 Maanden * 15 Maanden
Uren per week 8 4 3
Lesgeld per maand € 81,75 € 41,00 € 32,75
Nu met 50% korting € 40,88 € 20,50 € 16,38
 • De inschrijfkosten zijn € 35,-
 • 5% korting bij betaling ineens
 • * is aanbevolen studietempo

Tijdelijk cadeau naar keuze t.w.v. minimaal € 35,- bij inschrijving

Profiteer nu van een cadeau geheel naar keuze. Je kunt kiezen uit ruim 70 producten of uitjes met een minimale waarde van € 35,-. Kies jij Rituals producten, een blender, een handig gadget of liever vier bioscoopbonnen? 

Welkomstcadeau naar keuze bij NTI

Zorg dat je er op tijd bij bent, want op = op. Lees meer over de actie

Gitaarspelen voor beginners 1542

Studietempo in maanden 6 Maanden 12 Maanden * 15 Maanden
Uren per week 8 4 3
Lesgeld per maand € 81,75 € 41,00 € 32,75
Nu met 50% korting € 40,88 € 20,50 € 16,38

Handige extra's

Certificaat

Wil jij graag een certificaat voor de cursus Gitaarspelen, als bevestiging van jouw prestatie én mooie aanvulling op je cv? Vink deze extra dan aan bij inschrijving en ontvang € 10,- korting op je certificaat.

€ 25,-    (eenmalig)

Ervaringen

Gitaarspelen
4.5 sterren - gebaseerd op 1 ervaringen
Flexibiliteit
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal

Veel informatie, ik dacht even een paar nootjes te leren maar je leert echt alles wat ermee te maken heeft. Heel goed.

321.jpg

Bekijk alle ervaringen