Omschrijving

Studiegids ontvangen

Vul postcode en huisnummer in

Er zijn geen straat en plaatsnaam gevonden voor deze postcode. Je kunt je straat en plaatsnaam handmatig aanpassen.

Pianoles van Jan Vayne: leer pianospelen van de meester!

Wil je ook professioneel piano leren spelen? Volg dan nu pianoles bij het NTI! In een exclusieve samenwerking met Muziekmetropool en Jan Vayne leer je spelenderwijs notenschrift lezen en zul je steeds beter leren pianospelen. Uiteraard thuis, in je eigen tempo en op je eigen piano. Je kunt uit twee verschillende cursussen Pianospelen met Jan Vayne kiezen, namelijk:

  • Pianospelen voor beginners met Jan Vayne
  • Pianospelen met Jan Vayne (compleet)

Van beginner tot gevorderde

Na afloop van deze pianolessen heb je alle technieken van het pianospelen onder de knie. Na de eerste 30 lessen heb je al het niveau van een gevorderde bereikt en kun je al een aardig repertoire ten gehore geven. De 30 verdiepingslessen (die je krijgt tijdens de complete lessen) zijn bedoeld om een echt gevorderdenniveau te bereiken.

Inhoud

Wat leer je in de cursus Pianospelen voor beginners met Jan Vayne?

De beginnerscursus bestaat uit 30 praktijkgerichte lessen waarin je geleidelijk de techniek leert. De rechterhand, de linkerhand, de aanslag, het spreiden van de vingers, akkoorden, maatsoorten, het pedaal: alles wordt uitvoerig behandeld en meteen in de praktijk toegepast. Direct vanaf de start werk je tijdens de pianoles aan een repertoire van klassieke stukjes en populaire liedjes. Aan het einde van iedere pianoles is een muziekstuk toegevoegd waarin alle technieken van die les verwerkt zijn. Om het oefenen nog leuker te maken, word je hier altijd begeleid door een orkest of door een jazzcombo waarbij je de solist bent.

De complete cursus Pianospelen met Jan Vayne

Deze complete cursus bestaat uit 60 praktijkgerichte lessen: 30 pianolessen onder begeleiding van een docent en 30 verdiepingslessen waarmee je zelfstandig verder kunt studeren. Tijdens deze lessen wordt je geleidelijk de techniek aangeleerd. Direct al vanaf de start werk je aan een repertoire van klassieke stukjes, populaire liedjes zoals ‘Can you feel the love tonight’ van Elton John, ‘Let it be’ van de Beatles en ‘Clocks’ van Coldplay. Alle genres komen aan bod: lichtklassiek, pop, jazz, blues,etc. Uiteraard zijn meerdere nummers door Jan Vayne zelf ingespeeld. 

Toelating

Voor pianoles heb je geen vooropleiding nodig

Je hebt geen speciale vooropleiding nodig om pianoles te nemen. Na afloop van de NTI-cursus Pianospelen heb je alle basistechnieken van het pianospelen onder de knie en kun je al een aardig repertoire ten gehore geven. Van lichtklassieke stukken tot aansprekende bluesimprovisaties. Je kunt je spel zelfstandig verder ontwikkelen en je repertoire uitbouwen. Je bent pianist.

Examen

Vraag na afloop van de cursus Pianospelen het certificaat aan

Wanneer je deze cursus hebt afgerond, kun je een certificaat aanvragen waarop staat dat je aan de cursus hebt deelgenomen. Voor dit certificaat betaal je € 35,- inclusief administratie- en portokosten. Het certificaat laat zien wat je hebt geleerd en is daarnaast een leuk aandenken.

Studieduur & lesgeld

Pianospelen met Jan Vayne voor beginners 3181

Studietempo in maanden 8 Maanden 12 Maanden * 15 Maanden
Uren per week 6 4 2
Lesgeld per maand € 54,00 € 36,00 € 28,80
Nu met 50% korting € 27,00 € 18,00 € 14,40
  • De inschrijfkosten zijn € 35,-
  • 5% korting bij betaling ineens
  • Prijswijzigingen voorbehouden
  • * is aanbevolen studietempo

Tijdelijk cadeau naar keuze bij inschrijving

Profiteer nu van een cadeau geheel naar keuze. Ontvang een gratis cadeaubon bij inschrijving en kies uit ruim 70 cadeaus! Van een dagje dierentuin of pretpark tot ontspannen in de sauna, thuis met een goed tijdschrift en vele andere producten.

Welkomstcadeau naar keuze bij NTI

Zorg dat je er op tijd bij bent, want op = op. Lees meer over de actie

Pianospelen met Jan Vayne 3182

Studietempo in maanden 8 Maanden 12 Maanden * 15 Maanden
Uren per week 6 4 2
Lesgeld per maand € 88,50 € 59,00 € 47,20
Nu met 50% korting € 44,25 € 29,50 € 23,60

Leren piano spelen in 60 lessen

De cursus bestaat uit 60 lessen: 30 pianolessen onder begeleiding van een docent en 30 verdiepingslessen waarmee je zelfstandig verder kunt studeren. De studieduur voor de eerste 30 lessen bedraagt circa 15 maanden. In totaal ontvangt je zes lesboeken en 11 cd's.


Handige extra's

Certificaat

Wil jij graag een certificaat voor de cursus Pianospelen met Jan Vayne, als bevestiging van jouw prestatie én mooie aanvulling op je CV? Vink deze extra dan aan bij inschrijving en ontvang € 10,- korting op je certificaat.

€ 25,-    (eenmalig)

Ervaringen

Pianospelen met Jan Vayne
4.5 sterren - gebaseerd op 1 ervaringen
Flexibiliteit
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal

Leren van de "taal" muziek is voor mij het belangrijkste van deze cursus. De theorie en het huiswerk zijn helder.

Bekijk alle ervaringen