Omschrijving

Studiegids ontvangen

Je ontvangt de gids als PDF binnen enkele minuten in je mailbox.

Vul postcode en huisnummer in

Er zijn geen straat en plaatsnaam gevonden voor deze postcode. Je kunt je straat en plaatsnaam handmatig aanpassen.

Om je te helpen bij jouw studiekeuze kunnen wij je via e-mail of telefoon benaderen. Door dit formulier te verzenden geef je hier toestemming voor, je toestemming kun je ieder moment weer intrekken. Bekijk ook gerust onze privacyverklaring.

Leer de basisprincipes met de cursus Basiskennis Windows

Wil je beter leren werken met de computer en de verschillende mogelijkheden optimaal benutten? Met de cursus Basiskennis Windows van NTI leer je de mogelijkheden van Windows en leer je eenvoudig zelf te werken met het toetsenbord en de muis. Tijdens de cursus Basiskennis Windows ga je aan de slag met Windows 8. Na afloop van deze cursus heb je het besturingssysteem Windows perfect onder de knie. Je bent op de hoogte van de mogelijkheden en je kunt meegaan in het digitale tijdperk. Wacht niet langer, schrijf je nu in voor de cursus Basiskennis Windows!

Is deze cursus iets voor mij?

Deze cursus is geschikt voor iedereen die beter wil leren werken met de computer en met Windows. Zodra je de cursus hebt afgerond, kun je uit de voeten met internet, e-mail, het schrijven van brieven, het starten van programma's, het werken met een toetsenbord en een muis en het starten van muziek, video's en fotosliders. 

Inhoud

Wat leer ik?

Met de cursus Basiskennis Windows leer je de zeer uitgebreide mogelijkheden van het Windows pakket. Zoals het ingebouwde tekstverwerkings- en tekenprogramma, agenda en allerlei hulptoepassingen. Je leert hoe je belangrijke softwarepakketten, zoals Word, heel simpel kunt integreren binnen Windows en eventueel weer kan combineren met andere programma’s. Door de unieke lesmethode heb je dit programma snel onder de knie en leer je praktijkgericht met Windows om te gaan. En het mooie is: je kunt je nieuwe vaardigheden direct in de praktijk toepassen.

Studieprogramma

In de cursus wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen:

 • Het starten en stoppen van computerprogramma’s
 • Het werken met een toetsenbord, touchpad, touchscreen en muis
 • Het schrijven van brieven en het bewerken van teksten
 • Het beheren van mappen
 • Het surfen op internet
 • Het versturen en ontvangen van e-mails
 • Het werken met foto’s, video’s en muziek

Praktijkgerichte lesmethode

Het lesmateriaal van de cursus Basiskennis Windows is zorgvuldig samengesteld en maakt gebruik van de Visual Steps-methode. Deze boeken zijn zodanig geschreven dat je zelfstandig en in je eigen tempo de basishandelingen leert kennen. Een begeleidende cd-rom of website helpt je bij het maken van je opdrachten. Door de opzet van je cursus merk je al gauw dat je continu zelf aan het werk bent, en je dus ook direct leert. Je gaat direct zelf aan de slag! Door de unieke lesmethode heb je de leerdoelen en het programma snel onder de knie en leer je praktijkgericht om te gaan met Windows.

Studeren op jouw moment

Bij NTI bepaal jij zelf waar en wanneer je studeert. Je kiest zelf je startdatum en kunt uit verschillende studietempo’s kiezen. Heb je extra studietijd nodig? Geen probleem: je kunt gratis 6 maanden verlengen. Je blijft dan gewoon gebruikmaken van de begeleiding en (online) studietools zoals jij dat gewend bent. Je kunt de online leeromgeving overal gebruiken, dus of je nu thuis op de bank studeert, of met mooi weer in het park; je studeert altijd op jouw moment.

Persoonlijke begeleiding

Naast het flexibel studeren staat persoonlijke begeleiding bij ons hoog in het vaandel. Je docent kun je benaderen met al jouw vragen over de lesstof. Daarnaast staat jouw persoonlijke mentor iedere werkdag voor je klaar voor niet-inhoudelijke vragen over je studie, bijvoorbeeld over je studieplanning of het inleveren van opdrachten.

Toelating

Heb ik een vooropleiding nodig?

Om de cursus Basiskennis Windows te volgen bij NTI is een bepaalde vooropleiding niet noodzakelijk. Alles wat je moet weten is in het lesmateriaal opgenomen. Bij je ervaren docent kun je terecht voor het corrigeren van je huiswerk en aanvullende vragen over de cursus.

Systeemeisen voor de cursus

Om deze NTI-cursus goed te kunnen volgen dien je over een computer met de Nederlandse versie van het besturingssysteem Windows te beschikken. Daarnaast dien je een internetverbinding te hebben om te kunnen werken met internet en e-mail. Een printer is aanbevolen, maar niet noodzakelijk voor het volgen van deze cursus.

Heb je nog vragen? Bel ons gerust!

Heb je nog vragen over het volgen van een cursus? Neem dan contact op met een van onze studieadviseurs. Zij staan voor jou klaar.

Examen

Krijg ik een certificaat?

Heb je de cursus Basiskennis Windows afgerond? Dan kun jij een certificaat aanvragen voor €35. Een mooie aanvulling op je cv én een bevestiging van jouw prestatie! Weet je nu al zeker dat je een certificaat wil na afronding? Vink dit dan aan bij inschrijving en ontvang €10 korting op het certificaat!

Studieduur & lesgeld

Profiteer tijdelijk van 50% jubileumkorting en een cadeau naar keuze

Al 75 jaar profiteren onze studenten van betaalbaar, kwalitatief onderwijs en erkende diploma’s. Bovendien betaal je niks extra’s voor het lesmateriaal, dit is volledig inbegrepen in het lesgeld. NTI helpt ook jou graag om je dromen en ambities waar te maken. Je ontvangt tijdelijk 50% jubileumkorting én een cadeau naar keuze bij de cursus Basiskennis Windows. Vind je een vergelijkbare cursus elders goedkoper? NTI betaalt jou het verschil terug. Start vandaag nog en ontvang het lesmateriaal al binnen enkele dagen in huis.

Basiskennis Windows 8 1531

Studietempo in maanden 3 Maanden *
Uren per week 7
Lesgeld per maand € 118,75
Nu met 50% korting € 59,38
 • De inschrijfkosten zijn € 35,-
 • 5% korting bij betaling ineens
 • * is aanbevolen studietempo

Nog 5 dagen cadeau naar keuze bij inschrijving

Profiteer nu van een cadeau geheel naar keuze. Je kunt kiezen uit ruim 70 producten of uitjes. Kies jij een Rituals cadeaubon, een leuk tijdschrift of liever kaartjes voor de bioscoop of een pretpark? 

Welkomstcadeau naar keuze bij NTI

Zorg dat je er op tijd bij bent, want op = op. Lees meer over de actie

Ontvang tot 50% van je studiekosten terug van de Belastingdienst!

Je kunt de kosten voor een opleiding die aansluit bij je (toekomstige) beroep van de belasting aftrekken. Ben jij benieuwd naar jouw belastingvoordeel voor deze opleiding? Vul dan hieronder je persoonlijke gegevens in en bereken jouw voordeel direct.

Jouw belastingvoordeel:

Over 2018 ontvang je € 0,00 aan studiekosten terug van de belasting!*

* Dit voorbeeld geldt als indicatie. Bekijk de uitgebreide informatie hier.

NTI: Wat vind jij belangrijk?

Kies je voor NTI? Dan mag jij van ons het volgende verwachten:

 • Je studeert waar en wanneer jij wilt: op jouw moment
 • Je hebt alles binnen handbereik met onze online leeromgeving
 • Je krijgt les van topdocenten uit de praktijk
 • Je wordt persoonlijk begeleid door mentoren
 • Je krijgt de beste prijs-kwaliteitverhouding

Handige extra's

Training Word

Bij de cursus Basiskennis Windows heb je er veel baat bij om een Training Word te volgen. Zo krijg je dit programma op professionele wijze onder de knie en kan je Word optimaal gebruiken tijdens en na je studie. Kies bij inschrijving voor de aanvullende Training Word en ontvang hiervoor een korting van meer dan 50%!

€ 75,-    (eenmalig)

Certificaat

Wil jij graag een certificaat voor de cursus Basiskennis Windows, als bevestiging van jouw prestatie én mooie aanvulling op je cv? Vink deze extra dan aan bij inschrijving en ontvang € 10,- korting op je certificaat.

€ 25,-    (eenmalig)

Training Excel

Wil jij vaardiger worden in Excel en de cursus Basiskennis Windows nog makkelijker doorlopen? Kies dan bij inschrijving voor de aanvullende Training Excel en ontvang hiervoor een korting van meer dan 50%! Leer moeiteloos werken met cellen, formules, grafieken en meer. De kennis die je van dit programma opdoet komt in dit vakgebied zeker van pas!

€ 75,-    (eenmalig)

Wees de eerste om een review achter te laten

Laat hier jouw beoordeling achter

Voor deze opleiding zijn nog geen ervaringen achtergelaten, bekijk tot die tijd op The Feedback Company hoe onze studenten NTI beoordelen:

Reviews Feedback company 8.2