Omschrijving

Studiegids ontvangen

Je ontvangt de gids als PDF binnen enkele minuten in je mailbox.

Vul postcode en huisnummer in

Er zijn geen straat en plaatsnaam gevonden voor deze postcode. Je kunt je straat en plaatsnaam handmatig aanpassen.

Om je te helpen bij jouw studiekeuze kunnen wij je via e-mail of telefoon benaderen. Door dit formulier te verzenden geef je hier toestemming voor, je toestemming kun je ieder moment weer intrekken. Bekijk ook gerust onze privacyverklaring.

Blind leren typen met de cursus Blind typen voor kinderen

Wil jij blind leren typen als een echte professional? De vrolijke NTI-cursus Blind typen leert je binnen 12 weken foutloos typen zonder op je toetsenbord te kijken. En dat zelfs met 10 vingers tegelijk.

Snel en foutloos typen is erg handig voor je schoolwerk. Ook in je vrije tijd is dit fijn, bedenk maar eens hoe vaak je achter je computer zit en iets typt. Ongemerkt doe je dit heel veel, deze cursus zal je dus veel tijd opleveren! Tijd die je aan je vrienden, familie, hobby of favoriete sport kunt besteden. Door het heldere, interactieve lesmateriaal en het online typeprogramma kun je blind typen oefenen en het typediploma al binnen 3 maanden behalen.

Test je typesnelheid!

Wil jij alvast online blind typen oefenen? Doe de typesnelheidtest en ontdek met hoeveel aanslagen jij per minuut typt. Naar de typetest.

Is deze cursus iets voor mij?

De typecursus voor kinderen is speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf 9 jaar. Je leert 100 tot 140 aanslagen (letters en tekens) per minuut te behalen. En dat met het tienvingerblindsysteem.

Inhoud

Wat leer ik?

Omdat je via de speciaal ontwikkelde online omgeving oefent kun je altijd en overal aan de slag. Je volgt de lessen wanneer jij dat wilt en als je extra blind typen wilt oefenen dan kan dat. Pas als je een onderdeel helemaal onder de knie hebt, ga je door naar de volgende les. Je krijgt begeleiding van een docent die jouw vorderingen bekijkt via de digitale leeromgeving. Na het afronden van deze cursus heb jij leren blind typen met 10 vingers. We raden je aan om elke dag een halfuur te oefenen, dan kun je de cursus al binnen 3 maanden afronden.

Studieprogramma

In de cursus wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen:

  • Uitstekende typevaardigheid
  • Blind typen met het tienvingerblindsysteem

Toelating

Heb ik een vooropleiding nodig?

Om de cursus Blind typen voor kinderen te volgen bij NTI is een vooropleiding niet noodzakelijk. Alles wat je moet weten is in het lesmateriaal opgenomen. Houd er rekening mee dat je de cursus alleen kunt volgen met een qwerty-toetsenbord. Bij je ervaren docent kun je terecht voor aanvullende inhoudelijke vragen over de cursus Blind typen voor kinderen.

Examen

Examen doen: een mooie afsluiting van je harde werken

Als je aan het einde van de cursus examen wilt doen dan kies jij zelf waar je dat doet. In de digitale leeromgeving van jouw cursus worden de verschillende mogelijkheden behandeld. Examen doen is niet verplicht, maar is wel een mooie en waardevolle afsluiting van je harde werken.

Studieduur & lesgeld

Blind typen voor kinderen 1651

Studietempo in maanden 2 Maanden 3 Maanden * 4 Maanden
Uren per week 6 4 3
Lesgeld per maand € 111,60 € 74,40 € 55,80
Nu met 50% korting € 55,80 € 37,20 € 27,90
  • De inschrijfkosten zijn € 35,-
  • 5% korting bij betaling ineens
  • * is aanbevolen studietempo

Nog 7 dagen cadeau naar keuze t.w.v. minimaal € 35,- bij inschrijving

Profiteer nu van een cadeau geheel naar keuze. Je kunt kiezen uit ruim 70 producten of uitjes met een minimale waarde van € 35,-. Kies jij Rituals producten, een blender, een handig gadget of liever vier bioscoopbonnen? 

Welkomstcadeau naar keuze bij NTI

Zorg dat je er op tijd bij bent, want op = op. Lees meer over de actie


Handige extra's

Certificaat

Wil jij graag een certificaat voor de cursus Blind typen voor kinderen, als bevestiging van jouw prestatie én mooie aanvulling op je cv? Vink deze extra dan aan bij inschrijving en ontvang € 10,- korting op je certificaat.

€ 25,-    (eenmalig)

Wees de eerste om een review achter te laten

Laat hier jouw beoordeling achter

Voor deze opleiding zijn nog geen ervaringen achtergelaten, bekijk tot die tijd op The Feedback Company hoe onze studenten NTI beoordelen:

Reviews Feedback company 8.3