Ervaringen

Webdesigner
4 sterren - gebaseerd op 12 ervaringen
Flexibiliteit
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal

Goede studie, prettige opbouw, duidelijke uitleg, leraar goed bereikbaar, ook erg fijn dat je online via de site je medestudenten aan kan spreken.

Opleiding is prima. Alleen qua administratie kan het wel beter.

Leuk!

Een pracht studie: zeer nuttig.

Ik ben nu een dag bezig met de cursus maar ik vind het echt een leuke, leerzame en interessante cursus met veel bruikbare informatie.

Leuke cursus met uitstekend lesmateriaal.

Ik ben eind september begonnen met deze cursus. Ben tevreden met de begeleiding van de leraar via de mail. Snel antwoord op huiswerkopgaven en via het studentennet helpen we elkaar ook, dat is echt fijn! Ik moest deze week een opdracht uitvoeren maar het lukte me niet. Toen heb ik mijn vraag op het studentennet gezet en daarop reacties ontvangen, zodat het me wel lukte!

Ik ben nu een paar maanden bezig en ik vindt het een leuke maar moeilijke opleiding. Ik heb nu 5 hoofdstukken gehad, en ga nu beginnen met de praktijk. De eerste 5 hoofdstukken waren best moeilijke theorie.

317.jpg

Een goede cursus! Ik heb veel geleerd over programmeren in een paar maanden en het was begrijpelijk voor mij.

De opleiding valt me tegen. Jammer dat je tijdens de opleiding erachter komt dat dit niet je ding is. Verder mentor etc. goed bereikbaar. Hopelijk zo afgerond maar interesse is er niet.

Ik kwam er via deze opleiding achter dat mijn passie meer ligt bij grafisch design dan bij webdesign.

520.jpg

Goede maar lastige cursus, helaas duurt het vaak lang voor ik antwoord krijg op emails en kan ik nooit inloggen op fronter en moet ik hiervoor altijd bellen.