Omschrijving

Studiegids ontvangen

Vul postcode en huisnummer in

Er zijn geen straat en plaatsnaam gevonden voor deze postcode. Je kunt je straat en plaatsnaam handmatig aanpassen.

Leer alles over organisatie en communicatie in het basisonderwijs

Ben jij nauw betrokken bij het basisonderwijs en vind je het interessant om binnen een korte tijd alles te weten over organisatie en communicatie in het basisonderwijs? Dan is de cursus Basisonderwijs van het NTI iets voor jou!  Je leert over allerlei onderwerpen waar je mee te maken krijgt als je in het basisonderwijs werkt of hier nauw bij betrokken bent. Hoe overleg je bijvoorbeeld met teamleden? En welke verschillende werkvormen zijn er in de klas?

Inhoud

Inhoud van de cursus Basisonderwijs

De theorie die je leert komt uit de wettelijk erkende volledige mbo-opleiding Onderwijsassistent. Je kunt deze cursus ook als ‘voorproef’ zien om erachter te komen of de opleiding Onderwijsassistent bij je past.

Basisonderwijs is meer dan alleen lesgeven aan kinderen

Achter het geven van basisonderwijs schuilt een hele organisatie waarbij communicatie erg belangrijk is. Je leert hierover meer met deze cursus. Met de cursus doe je kennis op over onder andere de volgende onderwerpen:

  • Onderwijsconcepten
  • Organisatiestructuur van scholen
  • Klassenmanagement
  • Gesprekstechnieken
  • Communicatieniveaus

Wat kun je na de cursus?

Na afloop van de cursus heb je specifieke kennis over organisatie en communicatie in het basisonderwijs. Hiermee kun je ondersteuning bieden in dit werkveld. Je kunt bijvoorbeeld op de juiste manier communiceren met alle partijen waarmee je in het basisonderwijs te maken hebt. Ook ben je op de hoogte van verschillende organisatievormen.

Toelating

Geen vooropleiding vereist

Om de cursus Basisonderwijs van het NTI te volgen, heb je geen vooropleiding nodig. Het fijne van het NTI is dat je elke dag kunt starten. Dus ook vandaag nog!

Examen

Ontvang een waardevol certificaat

Je rondt de cursus Basisonderwijs af met een digitaal theoretisch examen. Na succesvolle afronding ontvang je een waardevol NTI-certificaat. De kosten van het examen zijn niet bij het lesgeld inbegrepen.

Examenkosten

De examenkosten worden samen met het lesgeld in rekening gebracht. Je betaalt lesgeld en examenkosten volgens het door jou gekozen studietempo.

De examenkosten bedragen € 105,00 .*

*Prijswijzigingen onder voorbehoud.

Studieduur & lesgeld

Flexibel studeren

Deze cursus is af te ronden in 3 maanden. Bij het NTI studeer je flexibel. Je bepaalt dus zelf hoelang je over je studie doet. Er zijn verschillende mogelijkheden om je studietempo te versnellen of om juist wat langer de tijd te nemen.

Cursus Communicatie & Organisatie in het basisonderwijs 9961

Studietempo in maanden 3 Maanden *
Uren per week 15
Lesgeld per maand € 74,85
Nu met 50% korting € 37,43
  • Inschrijfgeld en dossiervorming € 35,-
  • 5% korting bij betaling ineens
  • Prijswijzigingen voorbehouden
  • * is het aanbevolenstudietempo

Wil jij een cadeau naar keuze?

Combineer je deze opleiding met een andere opleiding van NTI? En bedraagt het lesgeld van je opleidingen minimaal € 200,-? Dan ontvang je naast de 50% korting een cadeau naar keuze.

Welkomstcadeau naar keuze bij NTI

Zorg dat je er op tijd bij bent, want op = op.

Wees de eerste om een review achter te laten

Laat hier jouw beoordeling achter

Voor deze opleiding zijn nog geen ervaringen achtergelaten, bekijk tot die tijd op The Feedback Company hoe onze studenten NTI beoordelen:

Beoordelingen NTI op The Feedback Company