Omschrijving

Studiegids ontvangen

Vul postcode en huisnummer in

Er zijn geen straat en plaatsnaam gevonden voor deze postcode. Je kunt je straat en plaatsnaam handmatig aanpassen.

Leer alles over organisatie en communicatie in het basisonderwijs

Ben jij nauw betrokken bij het basisonderwijs en vind je het interessant om binnen een korte tijd alles te weten over organisatie en communicatie in het basisonderwijs? Dan is de cursus Basisonderwijs van het NTI iets voor jou!  Je leert over allerlei onderwerpen waar je mee te maken krijgt als je in het basisonderwijs werkt of hier nauw bij betrokken bent. Hoe overleg je bijvoorbeeld met teamleden? En welke verschillende werkvormen zijn er in de klas?

Is deze cursus iets voor mij?

Deze cursus is geschikt voor iedereen die het basisonderwijs interessant vindt en/of daarbij nauw is betrokken. Na afloop van deze cursus ben je op de hoogte van de organisatievormen binnen het basisonderwijs en kun je effectief overleggen met ouders en leden van een schoolteam.

Inhoud

Wat leer ik?

Achter het geven van basisonderwijs schuilt een hele organisatie waarbij communicatie erg belangrijk is. Je leert hierover meer met deze cursus. Met de cursus doe je kennis op over onder andere de volgende onderwerpen:

  • Onderwijsconcepten
  • Organisatiestructuur van scholen
  • Klassenmanagement
  • Gesprekstechnieken
  • Communicatieniveaus

Na afloop van de cursus heb je specifieke kennis over organisatie en communicatie in het basisonderwijs. Hiermee kun je ondersteuning bieden in dit werkveld. Je kunt bijvoorbeeld op de juiste manier communiceren met alle partijen waarmee je in het basisonderwijs te maken hebt. Ook ben je op de hoogte van verschillende organisatievormen.

Toelating

Heb ik een vooropleiding nodig?

Om de cursus Basisonderwijs van het NTI te volgen, heb je geen vooropleiding nodig. Het fijne van het NTI is dat je elke dag kunt starten. Dus ook vandaag nog!

Examen

Krijg ik een certificaat?

Je rondt de cursus Communicatie en organisatie in het basisonderwijs af met een digitaal theoretisch examen. Wanneer jij voor dit examen slaagt, ontvang je een waardevol NTI-certificaat. Een mooie aanvulling op je CV én een bevestiging van jouw prestatie! 

Examenkosten

De examenkosten worden samen met het lesgeld in rekening gebracht. Je betaalt lesgeld en examenkosten volgens het door jou gekozen studietempo.

De examenkosten bedragen € 105,00 .*

*Prijswijzigingen onder voorbehoud.

Studieduur & lesgeld

Cursus Communicatie & Organisatie in het basisonderwijs 9961

Studietempo in maanden 3 Maanden *
Uren per week 15
Lesgeld per maand € 74,85
Nu met 25% korting € 56,14
  • Inschrijfgeld en dossiervorming € 35,-
  • 5% korting bij betaling ineens
  • Prijswijzigingen voorbehouden
  • * is het aanbevolenstudietempo

Wil jij een cadeau naar keuze?

Combineer je deze opleiding met een andere opleiding van NTI? En bedraagt het lesgeld van je opleidingen minimaal € 200,-? Dan ontvang je naast de 25% korting een cadeau naar keuze.

Welkomstcadeau naar keuze bij NTI

Zorg dat je er op tijd bij bent, want op = op.

Wees de eerste om een review achter te laten

Laat hier jouw beoordeling achter

Voor deze opleiding zijn nog geen ervaringen achtergelaten, bekijk tot die tijd op The Feedback Company hoe onze studenten NTI beoordelen:

Beoordelingen NTI op The Feedback Company