Ervaringen

Kindercoach
3.5 sterren - gebaseerd op 5 ervaringen
Flexibiliteit
Praktijkdagen
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal

Leren wanneer het je het beste uitkomt. Bepaal je eigen tempo. Echt top.

Voordat ik met mijn cursus begon werd er naar mij geluisterd en werd deze cursus mij geadviseerd, dit waardeerde ik enorm.

Mijn ervaring is dat alles prima is qua niveau als ik de opleiding beoordeel op alle bovenstaande punten, vandaar ook mijn hoge beoordelingen v/d opleiding op alle punten. Maar de mentoren scoren maar een magere 6 bij mij, omdat ze vaak eigen fouten niet erkennen, niets doen om deze te voorkomen en pas actie ondernemen als iets fout is gegaan en vaak excuses aanbieden, terwijl ze er te lang over doen om het probleem te verhelpen.

Uiteindelijk komt het altijd goed, vandaar dat ik toch een 6je geef, maar het moet echt beter! De opleiding is interessant, is van hoog niveau, begrijpelijk uitgelegd en goed te doen, de docenten zijn echter ontzettend streng en men geeft niet vaak helder aan waar alle info. staat en te vinden is. Hierdoor liep ik vaak tegen onnodige problemen aan, wat het doorlopen van de opleiding wat bemoeilijkte. Toch kwam het goed.

Ik raad deze opleiding van harte aan, wel moet ik er bij zeggen, dat de student veel praktijk krijgt, tijdens de praktijkdag en veel zelf moet doen daardoor om de theorie goed te begrijpen en deze succesvol te doorlopen. Voordat een ieder zich voor deze opleiding inschrijft dient ie wel dit te beseffen, vind ik. Maar ben je hiertoe bereid en ben je een doorzetter, dan komt het ook met jou goed, net als met mij en dan zal je van deze leuke opleiding zeker geen spijt krijgen?

Mijn ervaring is dat een opleiding als kindercoach te praktisch is voor een theoretische thuisstudie. Ik kon ook nergens vinden waar ik huiswerk heen moest sturen, er was een mailadres van een docent maar daar stond bij dat je die niet mocht gebruiken. Vlak nadat ik me heb ingeschreven kwam er een praktijkcursus (klassikaal). Die is 100 euro per maand duurder. Ik heb het niet als heel positief ervaren, maar dat komt voornamelijk van het te theoretische karakter van deze studie. Dat past niet bij mij en niet bij deze specifieke cursus. Jammer!

Makkelijke cursus. Materiaal netjes aangeleverd.