Doe jij jezelf een opleiding of cursus cadeau?

Leiden strik actie, leiden gestriktWat doe jij jezelf met de feestdagen nou echt graag cadeau? Misschien wilde je altijd al Italiaans leren spreken, of droom je van een carrière in een andere branche dan die waar je nu in werkt. Met ruim 850 opleidingen, van korte cursus tot volledige mbo- of hbo-opleiding, ben je voor je ontwikkeling bij het NTI aan het juiste adres.

opleidingscheque

Om jou te stimuleren je droomopleiding of cursus te gaan volgen, geven wij deze feestdagen vijf opleidingscheques t.w.v. 300 euro weg. Voor de gelegenheid toverden we ons pand om tot een enorm cadeau. Raad jij hoeveel meter lint er om het NTI gestrikt zit en beargumenteer je origineel waarom juist jij die ene cursus of opleiding verdient? Dan komt die cheque jouw kant op! Deel je reactie op onze Facebookpage en doe jezelf deze feestdagen een opleiding of cursus van het NTI cadeau.

Direct naar Facebook

Het NTI ‘strikt’ Leiden
Natuurlijk wilden we ook jouw aandacht trekken voor deze actie. Daarom probeerden we je afgelopen week te ‘strikken’ door Leiden in te pakken. Voorbijgangers werden verrast door een met rode strikken versierde binnenstad. Lantaarnpalen, bomen, hekjes, geen object ontkwam. Aan iedere strik hing een kaartje met daarop de tekst: ‘Geef jij jezelf een cadeautje? Groetjes, NTI’. Menig Leidenaar vroeg zich af waar wij op doelden.

Nu is het mysterie onthuld!
We transformeerden ons pand tot enorm cadeau en geven deze feestdagen vijf opleidingscheques t.w.v. 300 euro weg. Een opleiding is immers als een cadeautje aan jezelf. Je hebt er je leven lang plezier van!


Actievoorwaarden
Op deze actie zijn de volgende voorwaarden van toepassing. 

  • De opleidingscheque is geldig voor alle NTI cursussen en opleidingen
  • De opleidingscheque kan t/m 1-6-16 besteed worden bij het NTI.
  • Indien de opleidingskosten hoger zijn dan de waarde van de opleidingscheque dan bespreken wij samen met jou hoe je het resterende bedrag wilt voldoen. 
  • De opleidingscheque kan niet ingewisseld worden voor contanten.
  • Huidige NTI cursisten kunnen de opleidingscheque besteden aan een doorstroomopleiding of vervolgopleiding. Deze kan niet besteed worden aan de reeds lopende opleiding.
  • Deze actie loopt tot 31-12-2015.