Omschrijving

Studiegids ontvangen

Bedrijfskunde en Rechten studeren

Ben jij geïnteresseerd in bedrijfskunde en recht? Twijfel je tussen rechten studeren of bedrijfskunde studeren? Dan is het hbo-programma Bedrijfskunde en Recht iets voor jou! Tijdens het hbo-programma leer jij meer over recht, bedrijfskundige processen en organisatie en management. Stuk voor stuk modules uit de erkende hbo-studies Bedrijfskunde en Rechten van Hogeschool NTI. Enthousiast? Lees dan snel verder en kom meer te weten over het hbo-programma Bedrijfskunde en Recht!

Voor wie?

Het hbo-programma Bedrijfskunde en Recht is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in bedrijfskundige processen, organisatie en management. Ben jij ondernemend, onderzoekend, en wil je je communicatieve vaardigheden verbeteren? Dan is het hbo-programma Bedrijfskunde en Recht iets voor jou! In slechts 6 maanden behaal jij het certificaat hbo-programma Bedrijfskunde en Recht.

Inhoud

Wat leer je tijdens het hbo-programma Bedrijfskunde en Recht?

Tijdens het hbo-programma Bedrijfskunde en Recht volg je 3 modules uit de volledige bacheloropleidingen HBO Rechten en HBO Bedrijfskunde. Je leert meer over methodieken voor bedrijfskundige procesbeheersing, strategie en organisatiestructuur. Daarnaast maak je kennis met juridische basisbegrippen en diverse rechtsgebieden.

Inclusief praktijkbijeenkomsten en webinars

Bij elk van de modules van het hbo-programma Bedrijfskunde en Recht hoort een praktijkbijeenkomst of een webinar. Tijdens de praktijkbijeenkomsten geven topdocenten jou uitleg over de theorie. Zo gaat die beter voor je leven. Een webinar is een interactieve online les, gegeven door praktijkdocenten. Tijdens het live webinar kun je vragen stellen via de chat. Je volgt tijdens het hbo-programma Bedrijfskunde en Recht de volgende praktijkbijeenkomsten en webinars:

  • Startbijeenkomst (praktijkbijeenkomst)
  • Organisatie & Management (webinar)
  • Bedrijfskundige processen (praktijkbijeenkomst)
  • Recht voor bedrijfskundigen (webinar)

Toelating

Geen vooropleiding nodig voor het hbo-programma Bedrijfskunde en Recht

Om het hbo-programma Bedrijfskunde en Recht te volgen, heb je geen vooropleiding nodig. Houd er wel rekening mee dat dit programma wordt aangeboden op hbo-niveau. 

Examen

Examens van het hbo-programma Bedrijfskunde en Recht

Het hbo-programma Bedrijfskunde en Recht sluit je af met twee papers en een digitaal examen. Na afronding van het volledige programma ontvang je het diploma 'HBO-programma Bedrijfskunde en recht' van Hogeschool NTI. Hogeschool NTI is door de minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap erkend als rechtspersoon voor hoger onderwijs. Hogeschool NTI is in het kader van de WHW (Wet op het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek) bevoegd om graden (Bachelor/Master) te verlenen. 

Doorstuderen?

Je kunt vanuit dit programma verder studeren naar diverse HBO Bachelor opleidingen van Hogeschool NTI, waar deze modules ook deel van uitmaken.

Examenkosten hbo-programma

De examenkosten bedragen € 300,00 .*

*Prijswijzigingen onder voorbehoud.

Beroepen

Wat kun je na het hbo-programma Bedrijfskunde en Recht?

Tijdens het hbo-programma Bedrijfskunde en Recht maak jij kennis met twee volledige NTI hbo-opleidingen: HBO Bedrijfskunde en HBO Recht. Na de opleiding Rechten kun je onder meer aan de slag als juridisch (beleids)medewerker, hbo-jurist, juridisch coördinator of juridisch adviseur. Na de opleiding Bedrijfskunde kun je onder andere een adviesfunctie, managementfunctie of leidinggevende- en resultaatgerichte functie bekleden. 

Studieduur & lesgeld

Kort HBO-Programma Bedrijfskunde en Recht 7789

Termijnen 6 Maanden *
Lesgeld per termijn € 195,00
  • Inschrijfgeld en dossiervorming € 50,-
  • 5% korting bij betaling ineens
  • Prijswijzigingen voorbehouden
  • * is het aanbevolen studietempo

Ontvang tot 50% van je studiekosten terug van de Belastingdienst!

Je kunt de kosten voor een opleiding die aansluit bij je (toekomstige) beroep van de belasting aftrekken. Ben jij benieuwd naar jouw belastingvoordeel voor deze opleiding? Vul dan hieronder je persoonlijke gegevens in en bereken jouw voordeel direct.

Jouw belastingvoordeel:

Over 2016 ontvang je € 660,40 aan studiekosten terug van de belasting!*

* Dit voorbeeld geldt als indicatie. Bekijk de uitgebreide informatie hier.

Wees de eerste om een review achter te laten

Laat hier jouw beoordeling achter

Voor deze opleiding zijn nog geen ervaringen achtergelaten, bekijk tot die tijd op The Feedback Company hoe onze studenten NTI beoordelen:

Beoordelingen NTI op The Feedback Company