Omschrijving

Studiegids ontvangen

Je ontvangt de gids als PDF binnen enkele minuten in je mailbox.

Vul postcode en huisnummer in

Er zijn geen straat en plaatsnaam gevonden voor deze postcode. Je kunt je straat en plaatsnaam handmatig aanpassen.

Creëer een goed bedrijfsimago

Employer branding is het sturen van het bedrijfsimago, zodat duidelijk is dat jouw bedrijf een leuke en interessante organisatie is. En dan niet alleen in de ogen van werknemers en aandeelhouders, maar zeker ook in de ogen van toekomstige werknemers. Je bouwt een employer brand op rond thema's die jouw merk op de juiste manier vertegenwoordigen. Vervolgens is het belangrijk om goede mensen in dienst te nemen, mensen die passen bij het bedrijf. Het aansluiten van employer branding bij recruitment is daarom een belangrijk proces voor iedere organisatie. Meer weten over deze interessante opleiding? Lees snel verder!

Voor wie?

Wil je leren hoe je het imago van je bedrijf kunt sturen? En dan het liefst in korte tijd? Volg het korte hbo-programma Employer branding: in 3 maanden verdiep je je in het creëren van een passend bedrijfsimago en het optimaliseren van het recruitmentproces.

Onderdeel van volledige HBO Bachelor

Dit korte hbo-programma is een onderdeel van de erkende HBO Bachelor Human Resource Management. Je bent dus verzekerd van erkende kwaliteit en kunt bovendien studiefinanciering krijgen tegen gunstige voorwaarden. Lees hier meer over bij de tab Studieduur & lesgeld.

Inhoud

Wat leer je tijdens het korte hbo-programma Employer branding?

In deze opleiding leer je alles over het creëren van een bedrijfsimago passend bij jouw bedrijf. Hoe zorg je dat een bedrijf de juiste uitstraling heeft naar binnen (werknemers) en naar buiten (potentiele werknemers)? Tijdens het korte hbo-programma Employer branding verdiep je je onder meer in deze onderwerpen:

  • Branding en communicatie 
  • Werving- en selectiestrategieën
  • Arbeidsmarkttrends

Inclusief praktijkbijeenkomst

Bij het korte hbo-programma Employer branding hoort een praktijkbijeenkomst. Tijdens de praktijkbijeenkomst geeft een topdocent jou uitleg over de theorie en ga je oefenen met de stof. Zo gaat die beter voor je leven. Tijdens de praktijkbijeenkomst komen recruitmentdoelstellingen aan bod. Je leert hoe je deze kunt opstellen aan de hand van organisatiedoelstellingen. Ook trends, communicatie en type kandidaten komen aan bod , onder andere aan de hand van een rollenspel.

Toelating

Geen vooropleiding nodig voor het korte hbo-programma Employer branding

Om te starten met het korte hbo-programma Employer branding heb je geen vooropleiding nodig. Wel moet je er rekening mee houden dat deze opleiding op hbo-niveau is.

Examen

Examens van het korte hbo-programma Employer branding

Het korte hbo-programma Employer branding sluit je af met een paper. Bij succesvolle afronding van het korte hbo-programma Employer branding ontvang je een waardevol certificaat van Hogeschool NTI.

Doorstuderen?

Heb je de opleiding Employer branding succesvol afgerond? Dan kun je ervoor kiezen om te starten met de HBO Bachelor Human Resource Management van Hogeschool NTI. Je dient dan uiteraard wel te voldoen aan de toelatingseisen. Indien je wordt toegelaten tot de HBO Bacheloropleiding Human Resource Management, ontvang je gegarandeerd vrijstelling voor de gelijknamige module die deel uitmaakt van deze Bachelor. 

Examenkosten voor het Kort HBO-programma Employer branding

De examenkosten worden samen met het lesgeld in rekening gebracht. Je betaalt lesgeld en examenkosten volgens de door jou gekozen betaalfrequentie. Je doet pas examen wanneer jij er klaar voor bent.

De examenkosten bedragen € 33,33 per maand.

Studieduur & lesgeld

Kort HBO programma Employer Branding 7868

Termijnen 3 Maanden *
Lesgeld per termijn € 190,00
  • Inschrijfgeld en dossiervorming € 35,-
  • 5% korting bij betaling ineens
  • * is het aanbevolen studietempo

Wees de eerste om een review achter te laten

Laat hier jouw beoordeling achter

Voor deze opleiding zijn nog geen ervaringen achtergelaten, bekijk tot die tijd op The Feedback Company hoe onze studenten NTI beoordelen:

Reviews Feedback company 8.5