Omschrijving

Studiegids ontvangen

Je ontvangt de gids als PDF binnen enkele minuten in je mailbox.

Doe extra financiële kennis op met de HBO-module Finance en Riskmanagement!

Wil je meer weten over de financiële risico’s binnen een organisatie? Dan is de HBO-module Finance en Riskmanangement van Hogeschool NTI echt iets voor jou!

Waarom de HBO-module Finance en Riskmanagement?

Mis je in je werk of je dagelijks leven kennis over financiële risico’s? Wil je je wel bijscholen, maar heb je geen tijd om een langdurige opleiding te volgen? Volg dan de HBO-module Finance en Riskmanagement als afzonderlijk vak! Dit vak is afkomstig uit de wettelijk erkende HBO-opleiding SPD Bedrijfsadministratie van Hogeschool NTI. Schrijf je snel in!

Inhoud

Inhoud van de HBO-module Finance en Riskmanagement

In de module Finance en Riskmanagement staat de financiële functie van de onderneming centraal. Denk aan de bepaling van de structuur en omvang van de vermogensbehoefte van de onderneming en de wijze waarop in deze behoefte kan worden voorzien door het aantrekken van vermogen. In het gedeelte Riskmanagement ligt de nadruk op financieel riskmanagement, de analyse en de beheersing van de risico’s die zijn verbonden aan een beleggingsportefeuille, het doen van investeringen en aan kredietverlening. Onderwerpen tijdens dit onderdeel zijn beheersing van beleggingsrisico, renterisico, valutarisico en derivaten.

Toelating

Examen

Officieel examen Finance en Riskmanagement

Het examen Finance en Riskmanagement wordt afgenomen door de Nederlandse Associatie voor Praktijkexamens. Bij succesvolle afronding ontvang je een certificaat, waarop het aantal behaalde studiepunten (EC’s) vermeld staat.

Studieduur & lesgeld

Kort HBO programma Finance & Riskmanagement SPD 8877

Termijnen 6 Maanden *
Lesgeld per termijn € 111,95
  • Inschrijfgeld en dossiervorming € 35,-
  • 5% korting bij betaling ineens
  • Prijswijzigingen voorbehouden
  • * is het aanbevolen studietempo

Wees de eerste om een review achter te laten

Laat hier jouw beoordeling achter

Voor deze opleiding zijn nog geen ervaringen achtergelaten, bekijk tot die tijd op The Feedback Company hoe onze studenten NTI beoordelen:

Reviews Feedback company 8.5