Omschrijving

Studiegids ontvangen

Word een betere personeelsmanager met de HBO-module Human Resource Management!

Wil je beter gebruikmaken van de mogelijkheden van medewerkers? Dan is de HBO-module Human Resource Management van Hogeschool NTI perfect geschikt voor jou!

Waarom de HBO-module Human Resource Management?

Mis je in je werk kennis over personeelsmanagement? Wil je je wel bijscholen, maar heb je geen tijd om een langdurige opleiding te volgen? Volg dan de HBO-module Human Resource Management als afzonderlijk vak! Dit vak is afkomstig uit de wettelijk erkende HBO-opleiding Personeelsmanagement van Hogeschool NTI. Schrijf je snel in!

Inhoud

Inhoud van de HBO-module Human Resource Management

In de HBO-module Human Resource Management worden de grote lijnen van personeelsmanagement behandeld, evenals een aantal specifieke technieken. Aan de orde komen sociaal beleid en human resource management, functionerings- en beoordelingsgesprekken, werving en selectie, functieanalyse en taakontwerp, functiewaardering en beloning, personeelsplanning, opleiding in organisaties, management development en verandering van organisatie.

Alle kennis op het gebied van personeelsbeleid

Als je de HBO-module Human Resource Management hebt gevolgd, beschik je over kennis en vaardigheden op het gebied van personeelsbeleid. Daarnaast beschik je over instrumenten om problemen op het gebied van personeelsmanagement te analyseren en op te lossen.

Toelating

Examen

Toetsing tijdens praktijktraining

De toetsing vindt plaats tijdens een praktijkbijeenkomst. Bij succesvolle afronding ontvang je een wettelijk erkend certificaat.

Studieduur & lesgeld

Kort HBO programma Human resource management 8412

Termijnen 6 Maanden *
Lesgeld per termijn € 105,00
  • De inschrijfkosten zijn € 35,-
  • 5% korting bij betaling ineens
  • Prijswijzigingen voorbehouden
  • * is aanbevolen studietempo

Wees de eerste om een review achter te laten

Laat hier jouw beoordeling achter

Voor deze opleiding zijn nog geen ervaringen achtergelaten, bekijk tot die tijd op The Feedback Company hoe onze studenten NTI beoordelen:

Beoordelingen NTI op The Feedback Company