Omschrijving

Studiegids ontvangen

Je ontvangt de gids als PDF binnen enkele minuten in je mailbox.

Vul postcode en huisnummer in

Er zijn geen straat en plaatsnaam gevonden voor deze postcode. Je kunt je straat en plaatsnaam handmatig aanpassen.

Marketing

Wil jij in een korte periode meer leren over marketing en marketingstrategieën ? Dan is het korte hbo-programma Marketing iets voor jou. Met dit flexibele en effectieve programma doe je in slechts 3 maanden de nodige bruikbare kennis op. Zo krijg je o.a. inzicht in customer journey en in wat de klant beweegt. Na afloop van deze korte marketing opleiding beschik je over de juiste handvatten om als gedreven marketeer aan de slag te gaan. Enthousiast? Lees dan snel verder en kom meer te weten over het korte hbo-programma Marketing.

Voor wie?

Het korte hbo-programma Marketing is speciaal samengesteld voor wie zich op niveau wil ontwikkelen in dit specifieke interessegebied. Ben jij geïnteresseerd in marketing? Dan is dit flexibel te volgen programma op hbo-niveau een echte aanrader!

Inhoud

Wat leer je tijdens het korte hbo-programma Marketing?

Tijdens het korte hbo-programma Marketing krijg je inzicht in marketing en het belangrijkste aspect van marketing: de klant. Hierbij is een onderscheid te maken tussen de zakelijke klant (B2B) en de consument (B2C). De consumentengroep is grilliger, meer divers en daardoor vaak moeilijker peilbaar. Je ontwikkelt in deze korte marketing opleiding vaardigheden om erachter te komen wat een klant beweegt en hoe je een klant kunt uitdagen. Enkele onderwerpen die tijdens het korte hbo-programma Marketing aan bod komen zijn:

  • Marketingomgeving en -onderzoek 
  • Customer journey 
  • Marketingmix

Inclusief webinar

Bij het korte hbo-programma Marketing hoort een webinar. Webinars zijn online lessen waarbij de docent extra aandacht geeft aan moeilijke vraagstukken of laat zien hoe de kennis toegepast kan worden.

Toelating

Geen vooropleiding nodig voor het korte hbo-programma Marketing

Om te starten met het korte hbo-programma Marketing heb je geen vooropleiding nodig. Wel dien je er rekening mee te houden dat deze opleiding op hbo-niveau gegeven wordt.

Examen

Examens van het korte hbo-programma Marketing

Het korte hbo-programma Marketing sluit je af met een paper. Deze paper kun je thuis in je eigen tempo maken en kun je dagelijks inleveren in de online leeromgeving. Bij succesvolle afronding van deze korte marketing opleiding ontvang je een waardevol certificaat van Hogeschool NTI.

Doorstuderen?

Na het korte hbo-programma Marketing kun je ervoor kiezen een HBO Bachelor te volgen. Bijvoorbeeld de HBO Bachelor Bedrijfskunde MER. Je dient dan uiteraard wel te voldoen aan de toelatingseisen van de betreffende HBO Bacheloropleiding.

Examenkosten

De examenkosten bedragen € 100,00.*

*Prijswijzigingen onder voorbehoud.

Studieduur & lesgeld

Kort hbo-programma Marketing 7835

Termijnen 3 Maanden *
Lesgeld per termijn € 190,00
  • Inschrijfgeld en dossiervorming € 35,-
  • 5% korting bij betaling ineens
  • Prijswijzigingen voorbehouden
  • * is het aanbevolen studietempo

Wees de eerste om een review achter te laten

Laat hier jouw beoordeling achter

Voor deze opleiding zijn nog geen ervaringen achtergelaten, bekijk tot die tijd op The Feedback Company hoe onze studenten NTI beoordelen:

Reviews Feedback company 8.5