Omschrijving

Studiegids ontvangen

Vul postcode en huisnummer in

Er zijn geen straat en plaatsnaam gevonden voor deze postcode. Je kunt je straat en plaatsnaam handmatig aanpassen.

Engels: mondeling en schriftelijk

Wil jij je verdiepen in de Engelse cultuur en intercultureel leren communiceren? En wil je goed Engels leren schrijven en spreken? Dan is het korte hbo-programma Professional English een absolute aanrader. Je gaat onder meer aan de slag met een rollenspel en een video- of audiofragment waarin een culturele of taalkundige verwarring centraal staat. Enthousiast? Lees dan snel verder en kom alles te weten over het korte hbo-programma Professional English.

Voor wie?

Het korte hbo-programma Professional English is speciaal samengesteld voor wie zich op niveau wil ontwikkelen in dit specifieke interessegebied. Wil jij Engels op professioneel niveau beheersen? Dan is dit flexibel te volgen programma op hbo-niveau een echte aanrader!

Inhoud

Wat leer je tijdens het korte hbo-programma Professional English?

Dit geheel Engelstalige programma staat in het teken van zowel schriftelijke als mondelinge taalvaardigheid en (inter)culturele communicatie. Je gaat aan de slag met persoonlijke scenario’s, een video- of audiofragment en een rollenspel. Als afsluiting behandelt de docent de meest voorkomende Engelse uitdrukkingen en constructies en de meest gemaakte fouten. Enkele onderwerpen die tijdens het korte hbo-programma Professional English aan bod komen zijn:

  • Zakelijke aanspreekvormen 
  • Interculturele communicatie 
  • Schrijfvaardigheid

Inclusief praktijkbijeenkomst

Bij het korte hbo-programma Professional English hoort een praktijkbijeenkomst. Tijdens de praktijkbijeenkomst geeft een topdocent jou uitleg over de theorie van de opleiding Professional English en ga je oefenen met de lesstof. Zo gaat die beter voor je leven.

Toelating

Geen vooropleiding nodig voor het korte hbo-programma Professional English

Om te starten met het korte hbo-programma Professional English heb je geen vooropleiding nodig. Wel dien je er rekening mee te houden dat deze opleiding op hbo-niveau gegeven wordt.

Examen

Examens van het korte hbo-programma Professional English

Het korte hbo-programma Professional English sluit je af met een praktijkexamen, waarin mondeling,schriftelijke, luister- en schrijfvaardigheden worden getoetst. Bij succesvolle afronding van deze korte opleiding ontvang je een waardevol certificaat van Hogeschool NTI.

Doorstuderen?

Na het korte hbo-programma Professional English kun je ervoor kiezen om een HBO Bachelor te volgen. Bijvoorbeeld de HBO Bachelor European Studies. Je dient dan uiteraard wel te voldoen aan de toelatingseisen van de betreffende HBO Bacheloropleiding. Met je certificaat kun je mogelijk vrijstellingen krijgen bij diverse NVAO-geaccrediteerde opleidingen. Informeer naar de mogelijkheden bij de studieadviseurs.

Examenkosten

De examenkosten worden per termijn in rekening gebracht. 

De examenkosten bedragen € 95,00 .*

*Prijswijzigingen onder voorbehoud.

Studieduur & lesgeld

Kort hbo-programma Professional English 7840

Termijnen 3 Maanden *
Lesgeld per termijn € 190,00
  • Inschrijfgeld en dossiervorming € 35,-
  • 5% korting bij betaling ineens
  • Prijswijzigingen voorbehouden
  • * is het aanbevolen studietempo

Wees de eerste om een review achter te laten

Laat hier jouw beoordeling achter

Voor deze opleiding zijn nog geen ervaringen achtergelaten, bekijk tot die tijd op The Feedback Company hoe onze studenten NTI beoordelen:

Beoordelingen NTI op The Feedback Company