Omschrijving

Studiegids ontvangen

Je ontvangt de gids als PDF binnen enkele minuten in je mailbox.

Leer verschillende soorten teksten schrijven met de HBO-module Schriftelijke communicatie!

Wil je leren op efficiënte wijze verschillende soorten teksten te schrijven? Dan is de HBO-module Schriftelijke communicatie van Hogeschool NTI een uitstekende keuze voor jou!

Waarom de HBO-module Schriftelijke communicatie?

Mis je in je werk kennis over de verschillende soorten zakelijke communicatie? Wil je je wel bijscholen, maar heb je geen tijd om een langdurige opleiding te volgen? Volg dan de HBO-module Schriftelijke communicatie als afzonderlijk vak! Dit vak is afkomstig uit de wettelijk erkende HBO-opleiding Small Business en Retailmanagement van Hogeschool NTI. Schrijf je snel in!

Inhoud

Je leert de basisvaardigheden van zakelijke communicatie

In de module Schriftelijke communicatie behandelen we de basisvaardigheden van zakelijke communicatie. Je leert werken aan de hand van een stappenplan en weet structuur aan te brengen in een tekst. Daarnaast leer je werken met een zelfgemaakt of standaard bouwplan. Tijdens het schrijven van een tekst dien je met een aantal zaken rekening te houden. Hoe schrijf je bijvoorbeeld een publieksgerichte tekst en hoe stel je de doelen en eisen voor teksten vast? We gaan dieper in op een lezersgerichte stijl en verschillende stijlfouten. Met behulp van het boek ‘Wisselwerk’ ontwikkel je stapsgewijs je schriftelijke taalvaardigheid.

Toelating

Examen

Examenkosten

De examenkosten bedragen € 75,00.*

*Prijswijzigingen onder voorbehoud.

Studieduur & lesgeld

Kort HBO programma Schriftelijke communicatie 8844

Termijnen 6 Maanden *
Lesgeld per termijn € 65,95
  • Inschrijfgeld en dossiervorming € 35,-
  • 5% korting bij betaling ineens
  • Prijswijzigingen voorbehouden
  • * is het aanbevolen studietempo

Wees de eerste om een review achter te laten

Laat hier jouw beoordeling achter

Voor deze opleiding zijn nog geen ervaringen achtergelaten, bekijk tot die tijd op The Feedback Company hoe onze studenten NTI beoordelen:

Reviews Feedback company 8.5