Omschrijving

Studiegids ontvangen

Je ontvangt de gids als PDF binnen enkele minuten in je mailbox.

Vul postcode en huisnummer in

Er zijn geen straat en plaatsnaam gevonden voor deze postcode. Je kunt je straat en plaatsnaam handmatig aanpassen.

HBO Integrale veiligheid met klassikale lessen

Door de steeds hogere eisen die in de private sector aan veiligheid worden gesteld, neemt ook de vraag naar veiligheidsprofessionals in deze sector toe. De complexe veiligheidsprocessen vragen om deskundigen die een veiligheidsonderzoek kunnen uitvoeren en veiligheidsbeleid kunnen opzetten. Na het volgen van deze unieke HBO Bachelor Integrale veiligheid - Veiligheid in de private sector heb je de kennis en vaardigheden ontwikkeld die je nodig hebt om succesvol te kunnen werken in het uitdagende werkveld integrale veiligheid. Tijdens deze klassikale opleiding HBO Integrale veiligheid volg je lessen bij jou in de buurt. Iets voor jou?

Erkende kwaliteit

Logo-NVAO.jpgDeze opleiding heeft in januari 2018 een zeer positief eindoordeel gekregen van de NVAO, dé onafhankelijke organisatie die de kwaliteit van het hoger onderwijs in Nederland en Vlaanderen waarborgt. Zo zegt de NVAO dat er “sprake is van een goed op de doelgroep toegesneden, flexibel programma” en dat het docententeam "deskundig, betrokken en enthousiast” is. Lees de volledige NVAO-beoordeling

Inhoud

Wat leer je tijdens HBO Integrale veiligheid - Veiligheid in de private sector Klassikaal?

HBO Integrale veiligheid - Veiligheid in de private sector Klassikaal heeft een overzichtelijke opbouw. De gehele opleiding wordt aandacht besteed aan helder afgebakende themablokken. Je sluit elk themablok af met een praktijkgerichte beroepsopdracht. Je leert tijdens HBO Integrale veiligheid - Veiligheid in de private sector Klassikaal o.a. meer over: 

 • wet- en regelgeving integrale veiligheid
 • logistieke veiligheid
 • verandermanagement

Praktijkbijeenkomsten

Tijdens HBO Integrale veiligheid - Veiligheid in de private sector Klassikaal volg je regelmatig praktijkbijeenkomsten. De praktijkbijeenkomsten worden gegeven door topdocenten uit het werkveld. Samen met andere studenten oefen je de beroepsvaardigheden. Tijdens HBO Integrale Veiligheid - Veiligheid in de private sector Klassikaal worden bijvoorbeeld de volgende onderwerpen behandeld:

 • securitymanagement
 • systeemauditing
 • arbeidsomstandigheden

Locaties

Lesdag Lestijden Frequentie Inschrijven tot 1e college

Toelating

Stage

Stage tijdens de HBO Integrale veiligheid - Veiligheid in de private sector Klassikaal

Tijdens HBO Integrale veiligheid - Veiligheid in de private sector Klassikaal loop je een leuke en afwisselende stage. Je stage kun je lopen bij veiligheidsafdelingen van bedrijven of instellingen.

Stageduur van HBO Integrale veiligheid - Veiligheid in de private sector

De stage van HBO Integrale veiligheid - Veiligheid in de private sector heeft een omvang van 840 uur. Hiervan loop je 700 uur daadwerkelijk stage. De resterende uren besteed je thuis aan je stageverslag en opdrachten. Je wordt tijdens de stage vanuit Hogeschool NTI begeleid door een stageadviseur. Deze persoon is tevens de contactpersoon voor het stagebedrijf.

Examen

Wettelijk erkend hbo-getuigschrift HBO Integrale veiligheid – Veiligheid in de private sector

De opleiding HBO Integrale veiligheid - Veiligheid in de private sector Klassikaal is door de NVAO geaccrediteerd en voldoet daarmee aan de meest recente kwaliteitseisen van het Ministerie van OCW. Je ontvangt het wettelijk erkende hbo-getuigschrift HBO Integrale veiligheid met specialisatie Veiligheid in de private sector. Je mag je dan Bachelor of Arts noemen.

Waar kun je aan de slag na HBO Integrale veiligheid - Veiligheid in de private sector?

Bedrijven en organisaties zijn continu bezig met het verkleinen van veiligheidsrisico’s en er is daarom veel vraag naar bekwame veiligheidsprofessionals. Na HBO Integrale veiligheid - Veiligheid in de private sector kun je medewerker integrale veiligheidszorg in een bedrijf of instelling worden. Als medewerker integrale veiligheidszorg houd je je bezig met beleidsvoorbereidende en/of coördinerende taken op het gebied van beveiliging. Je kunt na HBO Integrale veiligheid – Veiligheid in de private sector daarnaast denken aan de volgende functies:

 • coördinator integrale veiligheid
 • veiligheidscoördinator
 • coördinator rampenbestrijding
 • intermediair
 • procesbewaker

Examenkosten

De examenkosten worden samen met het lesgeld in rekening gebracht. Je betaalt lesgeld en examenkosten volgens de door jou gekozen betaalfrequentie. Je doet pas examen wanneer jij er klaar voor bent.

De examenkosten bedragen € 70,14 per maand.

Deze kosten zijn inclusief het afstudeerexamen.

Studieduur & lesgeld

HBO Bachelor IV veiligheid in de private sector KL 7690

Termijnen 3 Jaar 36 Maanden *
Lesgeld per termijn € 2.895,00 € 249,50
 • Inschrijfgeld en dossiervorming € 75,-
 • * is het aanbevolen studietempo

Tijdelijk Acer Chromebook actie bij inschrijving

Acer Chromebook actieBij een inschrijving voor een (klassikale) hbo bacheloropleiding of volledige masteropleiding ontvang je een Acer Chromebook t.w.v. €249 voor slechts €29! Zorg dat je er op tijd bij bent, want op = op. Schrijf je snel in. Lees meer over de actie

Ontvang tot 50% van je studiekosten terug van de Belastingdienst!

Je kunt de kosten voor een opleiding die aansluit bij je (toekomstige) beroep van de belasting aftrekken. Ben jij benieuwd naar jouw belastingvoordeel voor deze opleiding? Vul dan hieronder je persoonlijke gegevens in en bereken jouw voordeel direct.

Jouw belastingvoordeel:

Over 2017 ontvang je € 1.813,07 aan studiekosten terug van de belasting!*

* Dit voorbeeld geldt als indicatie. Bekijk de uitgebreide informatie hier.

Wees de eerste om een review achter te laten

Laat hier jouw beoordeling achter

Voor deze opleiding zijn nog geen ervaringen achtergelaten, bekijk tot die tijd op The Feedback Company hoe onze studenten NTI beoordelen:

Reviews Feedback company 8.4