Omschrijving

Studiegids ontvangen

Vul postcode en huisnummer in

Er zijn geen straat en plaatsnaam gevonden voor deze postcode. Je kunt je straat en plaatsnaam handmatig aanpassen.

Kansen zien en kansen creëren met de MBA-module Internationaal management

Tegenwoordig richt een groot aantal bedrijven zich op de internationale markt. Kansen zien, kansen creëren en het leggen van internationale contacten zijn kenmerken van een international functie. Heb jij in jouw functie te maken met internationale klanten? En wil jij jouw kwaliteiten op managementniveau verder ontwikkelen? Dan is de MBA-module Internationaal management de juiste keuze!

Waarom een MBA-module?

De MBA-module Internationaal management is uitermate geschikt als je meer kennis in dit vakgebied wilt vergaren of niet in de gelegenheid bent om 20 maanden lang de volledige MBA-opleiding te gaan volgen. Je kunt deze module al binnen 6 maanden afronden. Deze losse MBA-module is afkomstig uit de volledige MBA-opleiding en bestaat uit het volgen van een praktijkcollegedag en het schrijven van een Core Course Rapport. Mocht je er na afloop van de module voor kiezen om alsnog de volledige MBA-opleiding te volgen, dan krijg je vrijstelling voor de module(s) die je al hebt behaald. Zo doorloop je de volledige opleiding nog sneller.

Inhoud

Het studieprogramma

In het studieprogramma kun je zien uit welke modules de opleiding bestaat. De studiepunten geven een indicatie van de omvang per vak. De studiepunten zijn vermeld volgens de Europese standaard (EC's of ECTS).

MBA-programma Internationaal management 8173

Bij deze opleiding kun je 3 EC's halen, onderverdeeld in de volgende vakken:

Jaar 1

Inleidende fase
  • Internationaal Management Praktijkcollegedag
    1 EC
  • Internationaal Management Core Course
    2 EC

Groeiende wereldhandel

De groeiende wereldhandel schreeuwt om internationaal georiënteerde managers die breed inzetbaar zijn. De MBA-module Internationaal management behandelt op een pragmatische en praktijkgerichte manier de naaste toekomst waarmee ondernemingen geconfronteerd worden. Je wordt voorzien van de nodige vitaminen en mineralen om de internationale omgeving, waar mogelijk, naar je hand te zetten. Deze module bereidt je voor op een toekomst in het internationale werkveld.

Verdieping van kennis en inzicht

Verdieping is het sleutelwoord tijdens de MBA-module Internationaal management. Verdieping van kennis en inzicht. Ook visievorming staat centraal in het programma, door kritisch te lezen en te studeren ontwikkel je een eigen visie op verschillende managementvraagstukken.

Toelating

Toelatingseisen

Om toegelaten te worden tot het MBA-programma Internationaal management dien je hbo werk- en denkniveau te hebben. Indien je de volledige MBA-opleiding wenst te volgen, dien je aan de toelatingseisen daarvoor te voldoen.

Deze module is uitermate geschikt voor (startende) managers en medewerkers op tactisch/strategisch niveau. Ook voor mensen die werkzaam zijn in het vakgebied en meer verdieping wensen zijn MBA-modules enorm nuttig.

Examen

Je rondt de module af middels een schriftelijke opdracht

De MBA-module Internationaal management wordt getoetst middels een schriftelijke opdracht, het Core Course Rapport genaamd. Tevens is deelname aan de praktijkcollegedag incl. voor- en eindopdracht verplicht. De praktijkdag is bij het lesgeld inbegrepen

Studieduur & lesgeld

MBA-programma Internationaal Management 8173

Termijnen 6 Maanden *
Lesgeld per termijn € 149,50
  • De inschrijfkosten zijn € 35,-
  • 5% korting bij betaling ineens
  • Prijswijzigingen voorbehouden
  • * is aanbevolen studietempo

Wees de eerste om een review achter te laten

Laat hier jouw beoordeling achter

Voor deze opleiding zijn nog geen ervaringen achtergelaten, bekijk tot die tijd op The Feedback Company hoe onze studenten NTI beoordelen:

Beoordelingen NTI op The Feedback Company