Bezoek de open dag op 8 april!

Ben jij benieuwd of NTI en flexibel of klassikaal studeren bij je passen? Kom naar de open dag en kom hier alles over te weten!

NTI foto library2De volgende open dag van NTI vindt plaats op zaterdag 8 april 2017 in Leiden. Je kunt je hier laten informeren over al onze HBO-opleidingen. Op de open dag kun je vragen stellen aan studieadviseurs, lesmateriaal van diverse opleidingen bekijken en kennismaken met mentoren. Ook kun je een kijkje nemen in onze digitale leeromgeving, waar je als student gebruik van zal maken.

Laatste kans om je in te schrijven voor klassikale HBO-opleidingen
Bij NTI kun je studeren op jouw moment, waar een wanneer het jou uitkomt. Maar wij begrijpen ook dat sommige studenten net dat beetje extra begeleiding fijn vinden. Heb jij behoefte aan meer contactmomenten met medestudenten en docenten, vaste klassikale lessen en intensieve begeleiding? Dan is HBO Klassikaal misschien wel iets voor jou. Wij informeren je hier graag over op de open dag. Wij kunnen je dan de definitieve locaties en tijden vertellen en hoe groot je klas zal zijn.

Blijkt een klassikale HBO-opleiding de juiste variant voor jou? Deze open dag is de laatste kans om je nog in te schrijven voor de klassikale ronde die start in april. Kom dus gerust langs en krijg antwoord op al je vragen!

Open dag zaterdag 8 april 2017 voor alle HBO-opleidingen
Schuttersveld 6 -16, Leiden
Tijd: 12:30 - 15:00

Meld je aan 

Open avond NTI