Corona-update: alle opleidingen gaan gewoon door

Bij NTI werken wij er hard aan om ons onderwijs zoveel mogelijk als gebruikelijk door te laten gaan. Gelukkig kunnen al onze opleidingen gewoon van start en kunnen onze studenten grotendeels door met hun studie. NTI is tenslotte de uitvinder van FlexibelStuderen®. Bij NTI studeer je waar en wanneer jij wilt, dus ook thuis op de bank. Bij de start van je opleiding krijg je toegang tot de online leeromgeving en sturen we jouw studieboeken op. Via de online leeromgeving volg je webinars, maak je opdrachten en test je jouw kennis. Hierin onderhoud je ook contact met je docent en medestudenten.

Klassikale opleidingen op locatie
Onze klassikale hbo- en mbo-opleidingen gaan ook van start zoals gepland. Ook bij een klassikale opleiding kun je flexibel studeren via de online leeromgeving en hoeft jouw studie niet stil te staan. De klassikale bijeenkomsten vinden op locatie plaats, waarbij de huidige maatregelen vanuit de overheid altijd in acht worden genomen. Neem gerust contact op als je meer wilt weten over onze klassikale opleidingen.

corona update thuis studeren

Wat betekent dit voor jou als toekomstig student?

Je kunt gewoon starten met de opleiding van je keuze. Omdat onze opleidingen grotendeels uit e-learning en zelfstudie met studieboeken bestaan, kun je gemakkelijk vanuit huis studeren. De online begeleiding van jouw docent en mentor komt in deze situatie goed van pas. Eventuele bijeenkomsten vinden op locatie plaats, waarbij de huidige maatregelen vanuit de overheid altijd in acht worden genomen.

Meer over FlexibelStuderen® bij NTI