HBO SPH en MWD: Subsidie tot €10.000!

Goed nieuws voor wie HBO Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) of Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (MWD) wil studeren en nog geen bachelor- of masterdiploma heeft: bij NTI kun je deze hbo bacheloropleidingen nu met € 10.000,- korting volgen!

nieuwsbericht hbo sph en mwd met subsidieDeze twee hbo-opleidingen maken deel uit van een uniek overheidsexperiment. De overheid wil deelname van volwassenen aan het hoger onderwijs stimuleren en stelt daarom een hoge subsidie beschikbaar voor een aantal deeltijdopleidingen. Voor HBO Technische Bedrijfskunde kon je je al inschrijven met de korting, en dat kan nu ook voor HBO SPH en MWD. Zo kan jij middels vouchers een korting krijgen van € 1.250,- per semester, wat oploopt tot € 10.000,- voor de volledige bachelor. 

Naast de normale toelatingseisen voor een hbo-opleiding, geldt dus alleen de voorwaarde dat je nog geen bachelor- of mastertitel in het reguliere onderwijs behaald hebt. Voldoe je aan de voorwaarden, dan betaal je slechts € 59 per maand aan collegegeld voor HBO SPH en € 74,17 per maand voor HBO MWD en HBO Technische bedrijfskunde (flexibele studievarianten). Hierbij zit alles inbegrepen: je betaalt geen apart lesgeld, examengeld of studiemateriaal.

Het volgen van jouw droomstudie is zo wel heel aantrekkelijk!

Lees meer over HBO SPH   … of schrijf je direct in

Lees meer over HBO MWD   … of schrijf je direct in

Lees meer over HBO TBK   … of schrijf je direct in

Liever meer begeleiding en vaste contactmomenten? Ook Klassikaal nu met korting

De subsidieregeling geldt ook voor de klassikale varianten van HBO Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) en Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (MWD). Hiervoor gelden dezelfde voorwaarden en kun je dus ook tot € 10.000,- korting ontvangen. Tijdens de klassikale opleiding heb je 1 of 2 keer per maand les van topdocenten uit het vakgebied, op een locatie bij jou in de buurt. In de klassikale lessen heb je direct contact met je medestudenten en oefen je de beroepsvaardigheden. 

Lees meer over HBO SPH Klassikaal   … of schrijf je direct in

Lees meer over HBO MWD Klassikaal   … of schrijf je direct in