HBO SPH, MWD en TBK: Subsidie tot €10.000!

studeren vrouw laptop2Goed nieuws voor wie één van de onderstaande opleidingen wil volgen en nog geen bachelor- of masterdiploma heeft: bij NTI kun je deze erkende hbo bacheloropleidingen, dankzij een overheidsregeling, nu extra voordelig volgen! Het collegegeld hieronder is all-inclusive: je betaalt geen extra kosten voor examens of studiemateriaal.

HBO Bacheloropleiding Beoordeling Collegegeld met subsidie  
» Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) 4star.png € 70 p/m Lees meer of schrijf je direct in
» Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (MWD) 4star.png € 85 p/m Lees meer of schrijf je direct in
» Technische bedrijfskunde (TBK) 4enhalfstar.png € 85 p/m Lees meer of schrijf je direct in

Hoe werkt het?

Naast de wettelijke toelatingseisen, te vinden bij de informatie over de opleiding, geldt alleen de voorwaarde dat je nog geen bachelor- of mastertitel in het reguliere onderwijs behaald hebt. Voldoe je hieraan, dan kun je middels vouchers een korting krijgen van € 1.250,- per semester, wat oploopt tot € 10.000,- voor de volledige bachelor. Met deze korting betaal je slechts een laag bedrag per maand aan collegegeld.

Waarom deze subsidieregeling?

De arbeidsmarkt heeft zeer veel behoefte aan professionals met een brede kennis op het gebied van sociale hulp- en dienstverlening en breed opgeleide bedrijfskundigen met enig verstand van techniek. De overheid stelt daarom hoge subsidie beschikbaar om deelname van volwassenen aan het hoger onderwijs te stimuleren. Een uniek experiment, waaraan Hogeschool NTI met bovengenoemde 3 deeltijdopleidingen deelneemt.

Liever meer begeleiding en vaste contactmomenten? Ook Klassikaal nu met korting

De subsidieregeling geldt ook voor de klassikale varianten van HBO Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) en Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (MWD). Hiervoor gelden dezelfde voorwaarden en kun je dus ook tot € 10.000,- korting ontvangen. Tijdens de klassikale opleiding heb je 1 of 2 keer per maand les van topdocenten uit het vakgebied, op een locatie bij jou in de buurt. In de klassikale lessen heb je direct contact met je medestudenten en oefen je de beroepsvaardigheden.

Lees meer over HBO SPH Klassikaal   … of schrijf je direct in

Lees meer over HBO MWD Klassikaal   … of schrijf je direct in