Hogeschool NTI is inhoudelijk goed beoordeeld in de Nationale Studenten Enquête 2012

De Nationale Studenten Enquête (NSE) is het grootste, jaarlijkse studenttevredenheidsonderzoek onder hogescholen en universiteiten. Wij hechten veel waarde aan de mening van onze studenten. Daarom doet Hogeschool NTI als enige private hogeschool al 5 jaar mee aan de NSE, die wordt afgenomen onder meer dan 200.000 studenten.

De opleidingen van het NTI scoren gemiddeld een 7,8

Met gepaste trots kunnen wij melden dat onze opleidingen in de NSE 2012 gemiddeld op inhoud een 7,8 scoren. Een uitstekende beoordeling! Daarnaast zijn de opleidingen HBO Toegepaste psychologie, HBO SPD Bedrijfsadministratie en HBO European Studies ook dit jaar inhoudelijk weer als beste beoordeeld in hun categorie.

Ook studeren?

Voor ons zijn deze resultaten het bewijs dat de beste vakliteratuur in combinatie met praktijkgericht onderwijs door onze studenten hoog wordt gewaardeerd. Wil jij samen met onze tevreden studenten studeren? Oriënteer je dan nu op een HBO-opleiding.

* De scores zijn overgezet van een 5-puntschaal naar een 10-puntschaal. Kijk voor meer informatie op www.studiekeuze123.nl.