Korting op taalopleidingen via je werkgever

vrouw met boeken NederlandsWil jij voordelig je taalvaardigheid verbeteren via een opleiding? Tot en met 28 februari 2021 kan jouw werkgever een aanvraag doen voor de subsidieregeling ‘Tel mee met Taal’. Met deze subsidie wil de overheid werkgevers stimuleren te investeren in de taalvaardigheid van hun medewerkers. Met de subsidie wordt tot 67% van de kosten van het taaltraject vergoed, met een maximum van € 1.500,-.

Werkgevers hebben er veel baat bij als hun medewerkers de Nederlandse taal goed onder de knie hebben. Maar ook als jij de Nederlandse taal al goed beheerst, kan je je verder ontwikkelen door bijvoorbeeld zakelijk te leren schrijven. Heb je interesse in een van de Nederlandse taalcursussen van NTI? Wijs jouw werkgever dan eens op deze subsidieregeling. 

De subsidies zijn bedoeld voor korte, praktische trajecten die direct op de werkvloer te gebruiken zijn. Denk hierbij aan Nederlands 2F of 3FNederlands foutloos schrijven en spreken of Schriftelijke Communicatie

Bekijk hier alle Taalcursussen Nederlands

De subsidie wordt verstrekt zolang er budget beschikbaar is. Wacht daarom niet te lang en laat je werkgever informeren naar de mogelijkheden bij NTI.