Lerarenbeurs: subsidie voor je NTI-opleiding

lerarenbeursaanvraagBen jij leraar en wil je jouw vakkennis uitbreiden of je ergens in specialiseren? Leraren in het primair- voortgezet-, middelbaar en hoger beroepsonderwijs kunnen bij DUO een Lerarenbeurs aanvragen. Je kunt hiermee een HBO bachelor- of masteropleiding van NTI nog voordeliger doorlopen. De aanvraagperiode loopt van 1 april 2018 t/m 30 juni 2018. Je kunt de beurs ook aanvragen als je al met een opleiding bent begonnen. 

Alle HBO bacheloropleidingen     Alle masteropleidingen

De Lerarenbeurs komt je tegemoet in de kosten van les- en collegegeld, studiemiddelen en eventuele reiskosten. Ook jouw werkgever wordt niet vergeten en kan een vergoeding krijgen om hiermee eventuele vervanging tijdens studieverlof te bekostigen. Ben jij een bevoegd leraar en wil je graag een HBO bachelor- of masteropleiding volgen? Vergroot je professionaliteit bij NTI! NTI heeft een ruim aanbod erkende opleidingen. Je studeert flexibel voor een erkend diploma, ideaal om te combineren naast je functie in het onderwijs.

Lerarenbeurs aanvragen
Voor het schooljaar 2018-2019 loopt de aanvraagronde van 1 april 2018 t/m 30 juni 2018. De beurs wordt toegekend per onderwijssector en op volgorde van binnenkomst. Wees er dus snel bij! Je kunt de beurs digitaal aanvragen via Mijn DUO. Wil je nagaan of je in aanmerking komt of meer weten over de Lerarenbeurs? Bekijk de info op de website van DUO.