Ontvang tot € 2.500,- subsidie voor veel opleidingen!

Ben je werkzoekend met een WW-uitkering, is de toekomst in jouw huidige baan onzeker of wil je je omscholen? Goed nieuws! Als je een opleiding gaat volgen bij NTI die jouw kansen op de arbeidsmarkt vergroot, kun je tot maar liefst € 2.500,- van de studiekosten vergoed krijgen door middel van de scholingsvoucher.

Kansberoepen 
Deze subsidieregeling van het UWV is bedoeld voor mensen die zich willen om- of bijscholen tot een kansberoep. Dit is een beroep waarmee logo uwvje meer kans maakt op de arbeidsmarkt. NTI heeft een groot aantal opleidingen die opleiden tot een kansberoep en waar je dus subsidie voor kunt krijgen. Heb je moeite met het vinden van werk of ben je niet zeker over de toekomst in je huidige werk? Vergroot je kans op een baan met een NTI-opleiding, die dankzij de scholingsvoucher extra voordelig of zelfs gratis kan zijn!

Zekerheid in je toekomst
Meer zekerheid in je toekomst is altijd fijn. Veel mensen hebben die zekerheid niet. Een aantal sectoren is aan het krimpen en er is minder vraag naar bepaalde beroepen. Daarom heeft het UWV een subsidieregeling voor omscholing voor mensen die werkzaam zijn of werkzaam zijn geweest in sectoren die het zwaar hebben. De scholingsvoucher is voor zowel WW-gerechtigden, werkenden in loondienst en zelfstandigen.

Bekijk de voorwaarden       Bekijk de opleidingen