Veel werk voor fitnessinstructeurs, advocaten en docenten!

Zit je eraan te denken om advocaat te worden? Of wil je graag voor de klas staan als docent aardrijkskunde? Dan heb je geluk, want precies deze banen zijn toegevoegd aan het rijtje van 'meest kansrijke banen', meldt het UWV. Oftewel, dit jaar is dé kans om behoorlijke carrière te maken in deze vakgebieden!

Hoogste baankans voor fitnessinstructeurs, advocaten, docenten en reisadviseurs

Vanwege de krappe arbeidsmarkt zijn er al jaren veel banen te vinden in verschillende sectoren, maar dit jaar geeft met name het beroep fitnessinstructeur veel kans op werk, meldt het UWV. Steeds meer mensen willen graag sporten met de hulp van een vakkundige instructeur, en daardoor is er onwijs veel vraag naar. Ook advocaten, docenten aardrijkskunde en maatschappijleer en reisadviseurs zijn dit jaar erg gewild.

Kortom, nu is het de perfecte tijd om je te laten omscholen. Bij NTI hebben we een breed scala aan opleidingen die aansluiten op deze kansrijke beroepen, waaronder professionele fitnessopleidingen. Met onze HBO Bachelor Rechten word je in rap tempo klaargestoomd tot een erkende advocaat. Daarnaast bieden we diverse opleidingen aan in het onderwijs én handige taalcursussen, zodat jij je als reisadviseur verstaanbaar kunt maken in het buitenland. Zo ben jij verzekerd van een goede start in jouw droomcarrière!

Constante kanjers: techniek, ICT, bouw en zorg

Naast deze groeiende beroepen staan organisaties nog steeds te springen om personeel in de sectoren techniek, ICT, bouw en zorg. Deze velden blijven door de jaren heen constante kanjers als het gaat om werkgelegenheid en bieden talloze kansen voor een succesvolle loopbaan. Benieuwd naar onze opleidingen in deze vakgebieden? We hebben ze hier voor je op een rijtje gezet.

Persoonlijk advies?

Om snel te kunnen profiteren van deze krappe arbeidsmarkt, is het belangrijk dat je snel een opleiding succesvol kunt doorlopen. Het FlexibelStuderen®-concept van NTI leent zich hier perfect voor: je kiest zelf jouw studietempo en waar en wanneer je studeert. Wil je advies over omscholing of over het volgen van een opleiding? Neem dan contact op met onze studieadviseurs. Zij zijn er voor iedereen met vragen over werk én opleiding.

Start een gesprek