Wees slim en vraag in september de SLIM-subsidie aan!

carrieretijger kijkendDe overheid stimuleert het thema “Een leven lang leren” en heeft hiervoor verschillende regelingen en plannen ontwikkeld, waaronder de SLIM-regeling. Met deze regeling wil de overheid een leerrijke werkomgeving in het MKB bevorderen. Een van de mogelijkheden met deze regeling is dat je subsidie kunt aanvragen voor het bieden van praktijkleerplaatsen ten behoeve van een beroepsopleiding of een deel daarvan in de derde leerweg bij een erkend leerbedrijf.

Wat betekent dit?

Zoek jij, als bedrijf binnen de MKB, stagiairs of nieuw personeel? Door praktijkleerplaatsen te bieden aan NTI-studenten die een mbo-opleiding volgen heb je recht op het aanvragen van deze speciale subsidie.

Liever eigen medewerkers om- of bij laten scholen? Als middel- of kleinbedrijf kan je (toekomstige) werknemers ook een erkende of korte mbo-opleiding bij NTI laten volgen met een praktijkleerplaats binnen jouw bedrijf. Voor de kosten die je maakt voor deze praktijkleerplaats kan je subsidie aanvragen binnen de SLIM-regeling.

Kom jij in aanmerking?

Ben jij die slimme werkgever in het MKB die je organisatie wil laten groeien en wil investeren in de ontwikkeling van je medewerkers? Op deze website kun je zien of je in aanmerking komt voor de SLIM-subsidie. Van 1 tot en met 30 september 17:00 uur kun je de subsidie via deze link aanvragen.

Leid jouw medewerkers op bij NTI

NTI is bij uitstek de ideale partner voor het opleiden van je medewerkers, omdat het volgen van een studie met ons concept FlexibelStuderen® voor iedereen toegankelijk is. Een NTI-opleiding is prima met een gezin of baan te combineren doordat studenten kunnen studeren waar en wanneer ze willen. Benieuwd welke opleidingen jouw werknemers kunnen volgen? Bekijk hier het gehele aanbod van NTI.