5 tips om jouw studiekosten te verlagen

Het volgen van een opleiding of cursus hoeft niet duur te zijn. NTI bewijst dat.
Graag zetten wij vijf tips voor je op een rij waardoor jij jouw studiekosten nog verder kunt verlagen:

1. Studievoorschot bij Voltijd HBO Toegepaste psychologie en HBO Rechten

Bij HBO Toegepaste Psychologie en HBO Rechten van Hogeschool NTI kun je net als bij reguliere hogescholen studievoorschot aanvragen. Dit is een lening die studenten aan kunnen vragen bij de overheid tegen voordelige voorwaarden.

Lees meer over het Studievoorschot

2. Studiekostenaftrek (geldig tot 2021)

Wist je dat studiekosten in veel gevallen aftrekbaar zijn van de inkomstenbelasting? Onder studiekosten vallen onder andere lesgeld, examenkosten en studieboeken. Op deze manier wordt studeren pas echt voordelig! Studiekosten zijn al aftrekbaar als ze het drempelbedrag van € 250,- overschrijden. De opleiding die je volgt moet gericht zijn op je toekomstige beroep, of aansluiten op je huidige beroep.

3. Extra voordeel: 25% korting op Beroepsopleidingen en Cursussen

Als je kiest voor een opleiding van NTI profiteer je tijdelijk van extra veel voordeel. Je ontvangt 25% korting op alle beroepsopleidingen en (taal)cursussen.

Lees hier meer over de over de verschillende kortingsacties

4. Bij NTI maak je geen extra kosten

Kies je voor een MBO-, of HBO-opleiding van NTI, dan betaal je alleen lesgeld en examenkosten. Je hoeft dus geen extra kosten te maken voor studiemateriaal, studieboeken, afstuderen, diplomering, reprorecht en hand-outs!

5. Oud-studentenkorting

Heb je al een opleiding bij NTI gevolgd? Dan profiteer je van 15% oud-studentenkorting. Meer informatie? Neem contact op met één van onze studieadviseurs via 071 - 750 10 10.

Lees meer over de oud-studentenkorting