MBA met lerarenbeurs

Werk je als docent in het voortgezet of hoger onderwijs en wil je gebruik maken van de lerarenbeurs?

Vergroot je kansen met een MBA

Vraag dan vóór 30 juni 2019 de lerarenbeurs voor de MBA van Hogeschool NTI aan. De Master of Business Administration biedt een brede scope op management, ondernemen en ondernemingen. Het is dé masteropleiding waarmee je zowel in het onderwijs als in het bedrijfsleven uitermate goed aan de slag kunt. Voor schoolleiders is de MBA te verkiezen boven een master of Educational Management, omdat die opleiding enkel opleidt voor een smal vakgebied, waar de MBA je klaarstoomt voor leidinggevende posities in het brede non-profit en profit gebied. Anders gezegd, je vergroot je kansen enorm met de MBA van Hogeschool NTI.

De voordelen van Hogeschool NTI

De geaccrediteerde en daarmee erkende MBA van Hogeschool NTI is om meerdere redenen erg interessant: allereerst is de opleiding gebaseerd op het concept Action Learning. Dat wil zeggen dat alle projecten die je voor je opleiding doet, gericht zijn op je eigen werksituatie: zowel jij als je werkgever profiteren op die manier direct van je opleiding.

Daarnaast is de opleiding flexibel te doorlopen: je kunt iedere dag starten met je opleiding, de praktijkbijeenkomsten worden meerdere keren per jaar gegeven, zodat je die momenten perfect kunt inpassen in je eigen agenda. Juist de praktijkbijeenkomsten zijn voor veel mensen stimulerend omdat je in contact komt met mensen op niveau vanuit heel verschillende werkvelden: door de discussies krijg je zo een hele brede blik op de onderwerpen in de opleiding.

In een MBA-opleiding leer je de werking van een bedrijf of organisatie van alle kanten bekijken: Marketingmanagement, Human Resource Management, Operations Management, Informatiemanagement, Financieel Management, Strategisch Management, Internationaal Management. Met deze onderwerpen ga je voor je eigen organisatie of bedrijf aan de slag. Je wordt uitstekend begeleid door docenten die de praktijk uitstekend kennen. Daarnaast kun je op alle werkdagen contact opnemen met een mentorenteam dat de opleiding en de organisatie daarachter uitstekend kent en je kan helpen met alle onderwijsorganisatorische vragen.

Naast dat opleiding heel flexibel te doorlopen is, is de opleiding financieel interessant: waar deze hoog gewaardeerde opleiding soms tot wel € 50.000 kost bij andere opleiders, kun je de MBA van Hogeschool NTI door een efficiënt opzet en invulling voor € 10.000 volgen. Dit is inclusief lesgeld, inschrijfgeld, alle tien praktijkbijeenkomsten, online begeleiding door docenten en mentoren. Qua niveau en uitvoering is de opleiding volledig vergelijkbaar met veel duurdere MBA-opleidingen. Al met al een zeer interessante opleiding om te volgen met de lerarenbeurs.

Aanvragen kan tot 30 juni 2019

De lerarenbeurs voor de MBA van Hogeschool NTI kun je tot 30 juni 2019 aanvragen op www.duo.nl. Je moet twee codes doorgeven, namelijk brinnummer 24UY (het nummer van Hogeschool NTI) en de code van de opleiding, namelijk 70024. Met de toekenning van de lerarenbeurs kun je je inschrijven bij de MBA van Hogeschool NTI.