Meest tevreden studenten

Best beoordeeld in de Nationale Studenten Enquête

Wij zijn er bijzonder trots op dat meerdere opleidingen van Hogeschool NTI door onze studenten wederom als beste zijn beoordeeld in de Nationale Studenten Enquête van 2014.

De bachelor- en masteropleidingen van Hogeschool NTI zijn uitstekend beoordeeld: maar liefst zeven opleidingen zijn op ‘Inhoud’ de beste van heel Nederland.

Inhoudelijk de beste opleidingen van Nederland!

Ook de andere bachelor- en masteropleidingen van Hogeschool NTI presteren uitstekend, want ze hebben bijna allemaal op ‘Inhoud’ minstens een top-drie-beoordeling gekregen. De opleidingen kenmerken zich door de ideale combinatie tussen online en klassikaal onderwijs in combinatie met echt vakliteratuur. Wil jij starten met een erkende en een uitstekend beoordeelde opleiding? Bekijk hier de verschillende HBO-opleidingen van het NTI..

Zeer goede reviews van studenten

Wie kan je beter vertellen hoe studeren bij het NTI is dan onze studenten zelf? Studenten van het NTI waarderen de opleidingen gemiddeld met een 8. Dit is voor NTI het bewijs dat hoogwaardige opleidingen in combinatie met deskundige begeleiding hoog wordt gewaardeerd. Bekijk de reviews van de opleiding van jouw keuze op de gewenste opleidingspagina.