Omschrijving

Internationale ambities? Verbeter je Engelse skills!

Ben je van plan te werken of studeren in het buitenland? Of zie jij een toekomst in een internationale omgeving in Nederland wel zitten? Met deze compacte online cursus leer je in relatief korte tijd jouw Engels te verbeteren. De cursus is bijvoorbeeld verplicht als je een visumaanvraag wilt doen en is een uitstekende voorbereiding voor het Cambridge examen. Als je met vlag en wimpel slaagt, ontvang je het Cambridge Certificate. Dit papiertje wordt overal ter wereld door universiteiten en werkgevers erkend als bewijs van jouw Engelse skills.

Niveau A1, A2 of B1
De cursus Engels wordt op drie verschillende niveaus aangeboden: A1, A2 en B1. Kijk voor meer informatie over de verschillende niveaus bij het tabblad 'Toelating'. 

50% korting + Cadeau naar keuze

Cadeau naar keuze: pak jouw moment

Je profiteert nu van een cadeau naar keuze bij inschrijving. Kies uit ruim 70 producten en uitjes!

Praktische informatie

Diploma
Branchediploma
Start
Dagelijks
Studielast  
4 uur/week
Termijnen
10 maanden
Lesgeld
€ 29,00 p/m

De behandeling en het materiaal zag er keurig uit! Ik heb het opgezegd i.v.m. het feit dat ik een cursus krijg via het werk. Maar de behandeling en het materiaal zag er keurig uit!! Indien ik ooit zelf ga studeren, zal ik zeker terugkomen!

Inhoud

Wat leer je?

We gaan aan de slag met de vijf deelgebieden: lezen, schrijven, luisteren, gesprekken voeren en spreken (monologen en presenteren). Je leert een hoop nieuwe woorden en uitdrukkingen, ook is er aandacht voor grammatica. De inhoud van de cursus hangt af van het niveau dat je kiest. Onderwerpen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld kennismaken, buitenlandse tradities, hobby's, reizen, het weer en actualiteiten. 

Aan de slag

Wij maken het studeren zo eenvoudig mogelijk, zodat jij al je energie kunt stoppen in de leerstof. Je krijgt mooie lesboeken, een overzichtelijke online leeromgeving en handige studietools. De online leeromgeving leidt je stap voor stap door de cursus. Hierin houd je ook contact met je docent. Je levert er opdrachten in en ontvangt feedback.

Test jezelf met de MemoTrainer

De MemoTrainer is een slimme tool waarmee je nieuwe woorden leert, maar ook woorden uit eerdere lessen herhaalt. Bovendien houdt hij jouw voortgang in de gaten en stuurt bij waar nodig: woorden of termen waarmee je moeite hebt, komen vaker terug. De MemoTrainer is ook te downloaden als app.

Persoonlijke begeleiding

Je staat er niet alleen voor tijdens je studie. Voor vakinhoudelijke vragen ga je naar de docent, voor allerlei andere vragen kun je terecht bij jouw mentor. Bijvoorbeeld voor het maken van een planning of het inleveren van opdrachten. Lees meer over de begeleiding.

NTI: Jouw voordelen

Kies je voor NTI? Dan kun je van ons het volgende verwachten:

  • Bepaal zelf je startdatum en studietempo
  • Geen extra kosten voor lesmateriaal
  • Alles binnen handbereik met de online leeromgeving
  • Gratis 6 maanden extra studietijd, mocht je het niet op tijd halen
 

Het lesmateriaal. Voor Engels A1, A2, B1 krijg je een vergelijkbaar lespakket.

Studeren bij NTI

Wil jij studeren op een manier die echt bij jou past? Kies dan voor FlexibelStuderen® van NTI. Want bij NTI maakt het niet uit wat voor type student je bent. Ben je een dromer, een doener, een ochtendmens of studeer je het liefst 's nachts? Met FlexibelStuderen® studeer je op jouw moment en op jouw manier.

Bekijk de voordelen van FlexibelStuderen®

Wat ga je doen?

Studeren via jouw online leeromgeving

Leren uit echte lesboeken

Krijg feedback van je docent

Test je woordenschat met de MemoTrainer app

Vrije tijd als jij daar zin in hebt!

Toelating

Welke cursus is geschikt voor mij?

De cursus Engels A1, A2, B1 voldoet aan de eisen die zijn vastgesteld door de Raad van Europa in het Europees Referentiekader (ERK). Je kunt deze cursus volgen op niveau A1, A2 of B1. Lees hier meer over de ERK-niveaus. Kies welke het beste bij jou past: 

Engels op niveau A1
Engels voor beginners. Deze cursus is geschikt voor iedereen. Je hebt geen voorkennis nodig. Weet je toch al het een en ander van de Engelse taal, dan kun je de cursus versneld afronden.

 

Engels op niveau A2
Je hebt al een kleine woordenschat en kent de primaire grammatica. Je kunt bijvoorbeeld een notitie schrijven en een alledaags gesprek voeren op een langzaam spreektempo. Je beheerst de Engelse taal al op niveau A1.

Engels op niveau B1
Je beschikt over basiskennis van de Engelse taal (A2-niveau). De kennis van de grammatica heb je onder de knie en je kunt, zonder veel problemen, een alledaags gesprek voeren.

Examen

Rond de cursus af met een erkend Cambridge examen

Wanneer je de cursus succesvol op A1 niveau hebt doorlopen, kun je deelnemen aan het Cambridge examen. Voor een bewijs op A2-niveau kun je deelnemen aan het KEY-examen (KET). Voor een bewijs op B1-niveau, doe je het PET-examen. Als je slaagt, ontvang je een internationaal diploma dat erkend wordt door 12.000 instanties. 

Geen examen doen? Vraag een certificaat aan

Het is ook mogelijk om bij NTI een certificaat aan te vragen waarop staat dat je aan de cursus Engels A1, A2 of B1 hebt deelgenomen. Voor dit certificaat betaal je € 35 inclusief administratie- en portokosten.

Studieduur & lesgeld

Profiteer tijdelijk van 50% jubileumkorting en een cadeau naar keuze

Al 75 jaar profiteren onze studenten van betaalbaar, kwalitatief onderwijs en erkende diploma’s. NTI helpt ook jou graag om je dromen en ambities waar te maken. Je ontvangt tijdelijk 50% jubileumkorting én een cadeau naar keuze. Vind je een vergelijkbare cursus elders goedkoper? NTI betaalt jou het verschil terug. Denk vooruit en schrijf je vandaag in.

Engels B1 3853

Onderdelen Termijnen / aantal
Lesgeld per termijn € 92,00 6 maanden
Nu met 50% korting € 46,00 6 maanden
Studiemateriaal € 0 inclusief
Inschrijfgeld € 35,00 Eenmalig
Onderdelen Termijnen / aantal
Lesgeld per termijn € 55,20 10 maanden
Nu met 50% korting € 27,60 10 maanden
Studiemateriaal € 0 inclusief
Inschrijfgeld € 35,00 Eenmalig

Wil je een uitgebreid kostenoverzicht? Vraag de gratis studiegids aan

Engels A2 1449

Onderdelen Termijnen / aantal
Lesgeld per termijn € 92,00 6 maanden
Nu met 50% korting € 46,00 6 maanden
Studiemateriaal € 0 inclusief
Inschrijfgeld € 35,00 Eenmalig
Onderdelen Termijnen / aantal
Lesgeld per termijn € 55,20 10 maanden
Nu met 50% korting € 27,60 10 maanden
Studiemateriaal € 0 inclusief
Inschrijfgeld € 35,00 Eenmalig

Wil je een uitgebreid kostenoverzicht? Vraag de gratis studiegids aan

Engels A1 1448

Onderdelen Termijnen / aantal
Lesgeld per termijn € 96,75 6 maanden
Nu met 50% korting € 48,38 6 maanden
Studiemateriaal € 0 inclusief
Inschrijfgeld € 35,00 Eenmalig
Onderdelen Termijnen / aantal
Lesgeld per termijn € 58,00 10 maanden
Nu met 50% korting € 29,00 10 maanden
Studiemateriaal € 0 inclusief
Inschrijfgeld € 35,00 Eenmalig

Wil je een uitgebreid kostenoverzicht? Vraag de gratis studiegids aan

Start vandaag nog

Een van de grote voordelen van een cursus bij NTI is dat je meteen kunt starten. Je hoeft geen weken of misschien wel maanden te wachten totdat de lessen weer beginnen. Als je je vandaag inschrijft, ontvang je het lesmateriaal binnen enkele dagen per post. Makkelijker kan niet en je kunt meteen aan de slag. Waarom zou je wachten?

Korting op software, hardware en meer via Surfspot

surfspot websiteAls je studeert bij NTI krijg je hoge kortingen op officiële software, hardware en andere ICT-producten via Surfspot. Zo kun je bijvoorbeeld 80% korting krijgen op Office, tot 50% korting op Photoshop en heb je een virusscanner voor maar €5,-.  Dat maakt studeren bij NTI nog voordeliger.

 

50% korting + Cadeau naar keuze

Tijdelijk cadeau naar keuze bij inschrijving

Profiteer nu van een cadeau geheel naar keuze. Je kunt kiezen uit ruim 70 producten of uitjes. Kies jij een Rituals cadeaubon, een leuk tijdschrift of liever kaartjes voor de bioscoop of een pretpark? 

Welkomstcadeau naar keuze bij NTI

Zorg dat je er op tijd bij bent, want op = op. Lees meer over de actie

Handige extra's

Certificaat

Wil jij graag een certificaat voor de cursus Engels A1, A2, B1, als bevestiging van jouw prestatie én mooie aanvulling op je cv? Vink deze extra dan aan bij inschrijving en ontvang € 10,- korting op je certificaat.

€ 25,-    (eenmalig)

Ervaringen

Engels A1, A2, B1
4 sterren - gebaseerd op 2 ervaringen
Flexibiliteit
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal

Ik heb het opgezegd i.v.m. het feit dat ik een cursus krijg via het werk. Maar de behandeling en het materiaal zag er keurig uit!! Indien ik ooit zelf ga studeren, zal ik zeker terugkomen!

Bekijk alle ervaringen