2018: Hét moment om jouw ambities waar te maken

2018 is hét moment om jouw ambities waar te maken. Met een erkende opleiding of leuke cursus bijvoorbeeld. Investeer jij ook in jouw toekomst? 

Doe de studiekeuzetest           Doe een gratis proefles

Bij NTI studeer je op jóuw moment

Starten wanneer je wilt. Studeren waar en wanneer het jou schikt. Tentamen doen als het jou uitkomt. Even stoppen als dat nodig is, of harder gaan dan je dacht. Online, met inspirerende boeken, via E-colleges, of juist in een echte klas. Dat kan allemaal bij NTI. Want wij snappen als geen ander dat er meer is dan studeren. Dat je rekening wilt houden met je baan, met je kinderen, je sport, of met dat familielid dat aandacht nodig heeft. Of dat het even niet uitkomt met de feestdagen of tijdens die verbouwing. Maar als het dan zover is, zorgen we er ook voor dat elke seconde telt. Dat het helemaal jouw moment is.

Ontdek de mogelijkheden

Tot € 10.000,- subsidie voor HBO
Door een subsidieregeling kun jij verschillende HBO Bacheloropleidingen met maar liefst € 10.000,- korting volgen. 
Lees meer over de subsidieregeling

Studiefinanciering voor erkend HBO
Iedereen tussen de 18 en 55 die zich op hbo-niveau wil ontwikkelen, komt in aanmerking voor het Levenlanglerenkrediet: een zeer voordelige lening via DUO.
Lees meer over het Levenlanglerenkrediet

Tijdelijke acties en kortingen
Al 75 jaar profiteren onze studenten van betaalbaar, kwalitatief onderwijs en erkende diploma’s. Tijdelijk kun jij ook profiteren van 25-50% korting op het lesgeld en een leuk welkomstcadeau.
Bekijk jouw aanbieding

Studentbeoordelingen
Bekijk hoe studenten NTI beoordelen op de onafhankelijke vergelijkingssite The Feedback Company en bekijk meer reviews.
Studentbeoordelingen bekijken