Avondopleiding SPH

Wil jij een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan het dagelijks leven van mensen die door omstandigheden of beperkingen hulp nodig hebben om binnen de maatschappij te kunnen functioneren? Kies dan voor de wettelijk erkende avondopleiding SPH (Sociaal Pedagogische Hulpverlening) van Hogeschool NTI. Na afronding van de avondopleiding SPH kun jij een waardevolle bijdrage leveren aan een maatschappij die zorg besteedt aan en aandacht heeft voor de specifieke situatie van een individu.

De avondopleiding SPH leert je als hulpverlener mensen hun leven weer zo zelfstandig mogelijk in te richten door begeleiding, ondersteuning en/of verzorging te bieden. Dat kan thuis of in een instelling.

Avond opleiding SPH klassikaal

Heb je behoefte aan wat extra begeleiding, contact op vaste momenten en contact met je medestudenten? Dan is de avondopleiding SPH klassikaal wat voor jou! Met de klassikale avondopleiding SPH volg je 1 á 2 keer per maand een college van een vakdocent uit de praktijk. Per jaar heb je ongeveer 18 klassikale lesmomenten waar je terecht kunt met al je vragen.

Opleiding Studietempo Studieniveau  
HBO Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) 48 maanden HBO Niveau Lees meer »
HBO Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) Klassikaal 48 maanden HBO Niveau Lees meer »

Met €10.000,- overheidssubsidie bij NTI

nieuwsbericht hbo sph en mwd met subsidieGoed nieuws als je HBO Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) wilt studeren en nog geen bachelor- of masterdiploma hebt: bij NTI kun je deze SPH-opleiding nu met € 10.000,- korting volgen! Deze opleiding maakt deel uit van een uniek overheidsexperiment. De overheid wil deelname van volwassenen aan het hoger onderwijs stimuleren en stelt daarom een hoge subsidie beschikbaar voor een aantal avondopleidingen, waaronder HBO SPH. Lees meer hierover op de opleidingspagina SPH.