Deeltijdopleidingen bij NTI

Ben jij op zoek naar een opleiding die goed te combineren is met een drukke baan of gezinsleven? De deeltijdopleidingen van NTI bieden hier een uitkomst. Je volgt bij NTI deeltijdopleidingen op MBO-, HBO- en zelfs Masterniveau. Op deze pagina vind je de belangrijkste informatie met betrekking tot deeltijdopleidingen.

53061381 m

Deeltijd opleiding van NTI

Een deeltijd opleiding volg je op een moment wanneer dat jou het beste uitkomt. Je hebt de mogelijkheid om dagelijks te starten met een opleiding van jouw keuze. Een deeltijdopleiding van NTI volg je volgens de nieuwe manier van studeren: de ideale combinatie van online en klassikaal onderwijs. Je maakt gebruik van moderne studiemethodes, waaronder e-modules, interactieve opdrachten en video-instructies. Officiële studieboeken blijven daarbij een belangrijk onderdeel uitmaken van jouw opleiding.

Volg flexibel een deeltijd opleiding

Tijdens de deeltijdopleiding krijg je persoonlijke begeleiding door docenten en medestudenten. Via het online forum houd je contact met medestudenten en lever je de gemaakte opdrachten in. Studeren bij NTI is daarnaast ook nog eens voordelig. Het complete lespakket en eventuele praktijkbijeenkomsten zijn bij het voordelige lesgeld inbegrepen. Je krijgt tijdens jouw deeltijd opleiding dus niet te maken met onverwachte bijkomende kosten.

Beroepsopleidingen en cursussen in deeltijd

NTI biedt naast de volledige MBO-, en HBO-deeltijd opleidingen ook diverse beroepsopleidingen en cursussen aan als deeltijdstudie. 

Bekijk hier het volledige aanbod deeltijd cursussen

Studieadvies

Wil jij een deeltijd opleiding volgen, maar weet je nog niet welke opleiding het beste bij jou past? Vraag dan nu een vrijblijvend studieadviesgesprek aan. Het studieadviesgesprek is gratis en vrijblijvend.

Vraag direct een studieadviesgesprek aan!