Voltijd studeren bij Hogeschool NTI

Wil jij HBO Toegepaste psychologie of HBO Rechten studeren? Maar wil jij zelf je lesrooster bepalen én een DUO-studievoorschot aanvragen? Dat kan bij Hogeschool NTI met een voltijd hbo-opleiding!

Hoe ziet voltijd studeren bij Hogeschool NTI eruit?
Tijdens HBO Toegepaste psychologie voltijd of HBO Rechten voltijd volg je les op één vaste dag in de week. De overige dagen heb je online E-colleges waarin de docent extra uitleg geeft over de leerstof en jouw vragen beantwoordt. Zo heb je geen verplichtingen van een druk lesrooster en sta je er toch niet alleen voor. Een voltijdstudie van Hogeschool NTI is de unieke mogelijkheid om te studeren mét een DUO-studievoorschot en maximale flexibiliteit. Zo kun je je hbo-opleiding ideaal combineren met een bijbaan, waarbij je niet steeds je werkrooster hoeft aan te passen.

Meer over voltijd studeren

Als voltijdstudent volg je elke week 1 dag college in Leiden, Utrecht of Rotterdam. Je volgt als Voltijdstudent naast praktijkbijeenkomsten ook een verdiepend college, werkgroep en afsluitend een examentraining per module, die voorbereidt op de toetsing. Daarnaast bieden we nog repetitorgroepen aan. Tijdens deze dag heb je de mogelijkheid om met elkaar te studeren op locatie in Leiden of Utrecht. Tijdens deze dag is er een vakdocent beschikbaar voor vragen over de stof en begeleiding met studievaardigheden.


Bij de portfolio-opdrachten bieden wij portfoliodagen aan. Door deze dag te volgen per portfolio-opdracht zal het maken van een portfolio-opdracht gemakkelijker worden. Er wordt die dag in groepjes aan de opdracht gewerkt en bepaalde onderdelen worden nader toegelicht en verklaard. Het gehele rooster voor je opleiding kun je vinden in je online leeromgeving. Daarnaast volg je iedere dag een online e-college, hierna kun je rechtstreeks via een chat vragen over de lesstof aan je docent stellen.

HBO Rechten voltijd       HBO Toegepaste psychologie voltijd

Alle voordelen op een rij
Hieronder hebben we de voordelen van voltijd studeren bij het NTI voor je opgesomd:

  • Je studeert voor een officieel erkend hbo-diploma Rechten of Toegepaste psychologie.
  • Je hebt recht op een DUO-studievoorschot om je studie te financieren.
  • Je gaat 1 vaste dag per week naar school in Leiden, Utrecht of Rotterdam.
  • Tijdens de dagelijkse E-colleges van praktijkdocenten krijg je extra uitleg en kun je vragen stellen.
  • Vakliteratuur t.w.v. ruim € 1000,- is inbegrepen in je collegegeld. Je betaalt dus niets extra!
  • Je kunt het collegegeld per maand betalen.
  • Je kunt 3 keer in het jaar starten met een voltijd opleiding.

Vraag hier de gratis studiegids aan