Kindercoach

Kindercoach
50%Korting
 • Inclusief praktijktraining Coachen
  en gesprekstechnieken
 • Inclusief vakliteratuur
 • Erkende onderwijsinstelling
 • Beste prijs-kwaliteitverhouding

Leer kinderen begeleiden als kindercoach

Als kindercoach begeleid je kinderen van verschillende leeftijden. Sommigen hebben een nare gebeurtenis meegemaakt, last van faalangst of moeite met een grote verandering. Als coach help je hen aan de hand van bepaalde methodieken hun persoonlijke doelstellingen te bereiken. De opleiding Kindercoach van het NTI Leert jou meer over diverse toepassingsmogelijkheden van coaching, gesprekstechnieken en communicatievoorwaarden gericht op kinderen. Vraag voor meer informatie onze gratis studiegids aan!

Voor wie?

Wil jij aan de slag als hulpverlener, counselor of jongerenbegeleider? Of wil je als professional je kennis over kindercoaching vergroten? Dan is de opleiding Kindercoach van het NTI echt iets voor jou! 

Wat leer je in de opleiding Kindercoach?

In de opleiding Kindercoach kom je in aanraking met diverse toepassingsmogelijkheden van coaching, gesprekstechnieken en communicatievoorwaarden. De volgende onderwerpen komen onder meer aan bod: 

 • verschillende methodieken van coaching;
 • fasen van het coachingstraject;
 • samenvatten, complimenteren en spiegelen;
 • verantwoord coachen;
 • sociale ontwikkeling;
 • problemen signaleren;
 • faalangst.

Je kunt direct starten met de opleiding Kindercoach

Je hebt geen vooropleiding nodig om de opleiding Kindercoach te volgen bij het NTI. Alles wat je moet weten, is in het lesmateriaal opgenomen. Houd er wel rekening mee dat de opleiding wordt aangeboden op hbo- niveau. Bij je ervaren docent kun je terecht voor het corrigeren van je huiswerk en aanvullende vragen over de opleiding.

Vraag na afloop van de cursus Kindercoach het certificaat aan

Wanneer je de opleiding Kindercoach hebt afgerond, kun je een certificaat aanvragen waarop staat dat je aan de opleiding deelnam. Voor dit certificaat betaal je € 35,- inclusief administratie- en portokosten. Het certificaat laat zien wat je hebt geleerd en is tevens een leuk aandenken.

Kindercoach 5152

Studietempo in maanden 4 Maanden 6 Maanden * 8 Maanden
Uren per week 8 5 4
Lesgeld per maand € 299,00 € 199,33 € 149,50
Nu met 50% korting € 149,50 € 99,67 € 74,75
 • De inschrijfkosten zijn € 35,-
 • 5% korting bij betaling ineens
 • Prijswijzigingen voorbehouden
 • * is aanbevolen studietempo

Tijdelijk Princess Mini Blender cadeau bij inschrijving

Princess Mini BlenderProfiteer nu van ons unieke welkomstcadeau. Bij NTI ontvang je nu tijdelijk een Princess Mini Blender cadeau. Zorg dat je er op tijd bij bent, want op = op. Bekijk hier de actievoorwaarden

Ontvang tot 50% van je studiekosten terug van de Belastingdienst!

Je kunt de kosten voor een opleiding die aansluit bij je (toekomstige) beroep van de belasting aftrekken. Ben jij benieuwd naar jouw belastingvoordeel voor deze opleiding? Vul dan hieronder je persoonlijke gegevens in en bereken jouw voordeel direct.

Jouw belastingvoordeel:

Over 2015 ontvang je € 199,16 aan studiekosten terug van de belasting!*

* Dit voorbeeld geldt als indicatie. Bekijk de uitgebreide informatie hier.

3.5 sterren - gebaseerd op 5 ervaringen

Wil jij anderen helpen bij het maken van een weloverwogen studiekeuze? Laat hier jouw ervaring achter.

Beoordeling Kindercoach
 • : "Leren wanneer het je het beste uitkomt. Bepaal je eigen tempo. Echt top."

 • : "Voordat ik met mijn cursus begon werd er naar mij geluisterd en werd deze cursus mij geadviseerd, dit waardeerde ik enorm."

 • : "Mijn ervaring is dat alles prima is qua niveau als ik de opleiding beoordeel op alle bovenstaande punten, vandaar ook mijn hoge beoordelingen v/d opleiding op alle punten. Maar de mentoren scoren maar een magere 6 bij mij, omdat ze vaak eigen fouten niet erkennen, niets doen om deze te voorkomen en pas actie ondernemen als iets fout is gegaan en vaak excuses aanbieden, terwijl ze er te lang over doen om het probleem te verhelpen.

  Uiteindelijk komt het altijd goed, vandaar dat ik toch een 6je geef, maar het moet echt beter! De opleiding is interessant, is van hoog niveau, begrijpelijk uitgelegd en goed te doen, de docenten zijn echter ontzettend streng en men geeft niet vaak helder aan waar alle info. staat en te vinden is. Hierdoor liep ik vaak tegen onnodige problemen aan, wat het doorlopen van de opleiding wat bemoeilijkte. Toch kwam het goed.

  Ik raad deze opleiding van harte aan, wel moet ik er bij zeggen, dat de student veel praktijk krijgt, tijdens de praktijkdag en veel zelf moet doen daardoor om de theorie goed te begrijpen en deze succesvol te doorlopen. Voordat een ieder zich voor deze opleiding inschrijft dient ie wel dit te beseffen, vind ik. Maar ben je hiertoe bereid en ben je een doorzetter, dan komt het ook met jou goed, net als met mij en dan zal je van deze leuke opleiding zeker geen spijt krijgen?"

 • : "Mijn ervaring is dat een opleiding als kindercoach te praktisch is voor een theoretische thuisstudie. Ik kon ook nergens vinden waar ik huiswerk heen moest sturen, er was een mailadres van een docent maar daar stond bij dat je die niet mocht gebruiken. Vlak nadat ik me heb ingeschreven kwam er een praktijkcursus (klassikaal). Die is 100 euro per maand duurder. Ik heb het niet als heel positief ervaren, maar dat komt voornamelijk van het te theoretische karakter van deze studie. Dat past niet bij mij en niet bij deze specifieke cursus. Jammer!"

 • : "Makkelijke cursus. Materiaal netjes aangeleverd."