Kindercoach

Kindercoach
50%Korting
 • Inclusief praktijktraining Coachen
  en gesprekstechnieken
 • Inclusief vakliteratuur
 • Erkende onderwijsinstelling
 • Beste prijs-kwaliteitverhouding

Biedt kinderen hulp als kindercoach

Help jij kinderen graag op weg? Dan is de cursus Kindercoach zeker iets voor jou. Als kindercoach ga je aan de slag met kinderen van verschillende leeftijden. Sommige kinderen hebben een nare gebeurtenis meegemaakt, worden gepest, hebben last van faalangst of hebben moeite met een grote verandering. De opleiding Kindercoach geeft je nieuwe inzichten die je direct in de praktijk kunt toepassen en leert je kinderen optimaal te begeleiden.

Coaching van kinderen en jongeren

Als coach help je kinderen aan de hand van bepaalde methodiek de persoonlijke doelstellingen van het kind te bereiken. Je bent als kindercoach in tal van situaties in te zetten.

Nieuw: Kindercoach Klassikaal

Wil jij de cursus Kindercoach volgen? Maar heb je behoefte aan net dat beetje extra begeleiding? Dan is de cursus Kindercoach Klassikaal voor jou de beste keuze! Met de klassikale opleiding heb je de mogelijkheid om op verschillende locaties in Nederland les te volgen in kleine groepen op een vaste dag in de week. Lees hier meer over Kindercoach Klassikaal.

Inhoud van de cursus Kindercoach

In de cursus Kindercoach kom je in aanraking met diverse toepassingsmogelijkheden van coaching, gesprekstechnieken en communicatievoorwaarden. De volgende onderwerpen komen onder andere aan bod:

 • Verschillende methodieken van coaching; 
 • Fasen van het coachingstraject; 
 • Samenvatten, complimenteren, spiegelen; 
 • verantwoord coachen; 
 • sociale ontwikkeling; 
 • problemen signaleren; 
 • autisme; 
 • faalangst; 
 • pesten en gepest worden.

Jouw einddoel

Na afloop van de opleiding heb je specifieke kennis van het vak kindercoaching. Je kunt verschillende instrumenten en technieken toepassen en weet meer over diverse gesprekstechnieken en communicatievoorwaarden gericht op kinderen. Deze opleiding is bijzonder geschikt als je aan de slag wilt als bijvoorbeeld hulpverlener, counsellor, leraar, medewerker van een kinderdagverblijf of jongerenbegeleider. Maar ook voor professionals die hun kennis van kindercoaching willen vergroten komt deze opleiding zeker van pas.

Volg de cursus Kindercoach zonder specifieke voorkennis

Specifieke voorkennis voor de cursus Kindercoach is niet noodzakelijk. Alles wat je moet weten is in het lesmateriaal opgenomen. Houd er wel rekening mee dat de cursus wordt aangeboden op HBO-niveau. Je ervaren vakdocent helpt je met het corrigeren van je huiswerk en het beantwoorden van aanvullende vragen over de cursus.

Vraag na afloop van de cursus Kindercoach het certificaat aan

Wanneer je de cursus hebt afgerond, kun je een certificaat aanvragen waarop staat dat je aan de cursus Kindercoach hebt deelgenomen. Voor dit certificaat betaal je € 35,- inclusief administratie- en portokosten. Het certificaat laat zien wat je hebt geleerd en is daarnaast een leuk aandenken.

Kindercoach 5152

Studietempo in maanden 4 Maanden 6 Maanden * 8 Maanden
Uren per week 8 5 4
Lesgeld per maand € 299,00 € 199,33 € 149,50
Nu met 50% korting € 149,50 € 99,67 € 74,75
 • De inschrijfkosten zijn € 35,-
 • 5% korting bij betaling ineens
 • Prijswijzigingen voorbehouden
 • * is aanbevolen studietempo

Tijdelijk tablet cadeau bij inschrijving

Profiteer nu van ons unieke welkomstcadeau. Bij het NTI ontvang je nu tijdelijk een tablet cadeau. Zorg dat je er op tijd bij bent, want op = op. Schrijf je snel in. Bekijk hier de actievoorwaarden

Dolce Gusto kleinTijdelijk Dolce Gusto koffiemachine cadeau bij inschrijving

Profiteer nu van ons unieke welkomstcadeau. Bij het NTI ontvang je nu tijdelijk een Dolce Gusto Oblo koffiemachine cadeau. Zorg dat je er op tijd bij bent, want op = op. Schrijf je snel in. Bekijk hier de actievoorwaarden

Wellness kleinTijdelijk Wellnessdag voor twee cadeau bij inschrijving

Profiteer nu van ons unieke welkomstcadeau. Bij het NTI ontvang je nu tijdelijk een Wellnessdag voor twee cadeau. Zorg dat je er op tijd bij bent, want op = op. Schrijf je snel in. Bekijk hier de actievoorwaarden

Ontvang tot 50% van je studiekosten terug van de Belastingdienst!

Je kunt de kosten voor een opleiding die aansluit bij je (toekomstige) beroep van de belasting aftrekken. Ben jij benieuwd naar jouw belastingvoordeel voor deze opleiding? Vul dan hieronder je persoonlijke gegevens in en bereken jouw voordeel direct.

Jouw belastingvoordeel:

Over 2015 ontvang je € 199,16 aan studiekosten terug van de belasting!*

* Dit voorbeeld geldt als indicatie. Bekijk de uitgebreide informatie hier.

Kindercoach 3.5 sterren - gebaseerd op 4 ervaringen

Wil jij anderen helpen bij het maken van een weloverwogen studiekeuze? Laat hier jouw ervaring achter.

Beoordeling Kindercoach
 • : "Leren wanneer het je het beste uitkomt. Bepaal je eigen tempo. Echt top."

 • : "Makkelijke cursus. Materiaal netjes aangeleverd."

 • : "Voordat ik met mijn cursus begon werd er naar mij geluisterd en werd deze cursus mij geadviseerd, dit waardeerde ik enorm."

 • : "Mijn ervaring is dat een opleiding als kindercoach te practisch is voor een theoretische thuisstudie. Ik kon ook nergens vinden waar ik huiswerk heen moest sturen, er was een mailadres van een docent maar daar stond bij dat je die niet mocht gebruiken. Vlak nadat ik me heb ingeschreven kwam er een praktijkcursus (klassikaal). Die is 100 euro per maand duurder. Ik heb het niet als heel positief ervaren, maar dat komt voornamelijk van het te theoretische karakter van deze studie. Dat past niet bij mij en niet bij deze specifieke cursus. Jammer!"

Inschrijven voor deze opleiding Studiegids aanvragen