Omschrijving

Studiegids ontvangen

Je ontvangt de gids als PDF binnen enkele minuten in je mailbox.

Vul postcode en huisnummer in

Er zijn geen straat en plaatsnaam gevonden voor deze postcode. Je kunt je straat en plaatsnaam handmatig aanpassen.

Verbeter je taalvaardigheid in Professional English

Wil jij je goed kunnen uitdrukken in de Europese professionele wereld? En wil je bekend raken met de belangrijkste en meest gebruikte Engelse vocabulaire in deze professionele wereld? Dan is het korte hbo-programma Professional English een absolute aanrader. Je gaat onder meer oefenen met Engels spreken, lezen en schrijven en maakt kennis met de Britse manier van werken en communiceren. Enthousiast? Lees dan snel verder en kom alles te weten over het korte hbo-programma Professional English.

Is dit korte hbo-programma iets voor mij?

Wil jij je Engelse taalvaardigheid verbeteren en de taal op professioneel niveau beheersen? En wil je meer weten over interculturele communicatie en de Britse professionele cultuur? Dan is dit flexibel te volgen programma echt iets voor jou. Je hebt geen vooropleiding nodig om deze opleiding te kunnen volgen. Houd er wel rekening mee dat het programma op hbo-niveau gegeven wordt.

Onderdeel van volledige HBO Bachelor

Dit korte hbo-programma is een onderdeel van de erkende HBO Bachelor European studies. Je bent dus verzekerd van erkende kwaliteit en kunt bovendien studiefinanciering krijgen tegen gunstige voorwaarden. Lees hier meer over bij de tab Studieduur & lesgeld.

Inhoud

Wat leer ik?

Dit geheel Engelstalige programma staat in het teken van zowel schriftelijke als mondelinge taalvaardigheid en (inter)culturele communicatie. Je leert onder meer hoe je een correcte (zakelijke) brief, mail en beleidsnota schrijft, wat de juiste omgangsvormen in communicatie zijn en hoe je je kan redden in de meest voorkomende situaties in de werksfeer. Hoe los je bijvoorbeeld een professioneel conflict met een Britse collega op? En wat zijn de juiste aanspreekvormen in het Engels in een zakelijke omgeving? Enkele onderwerpen die tijdens het korte hbo-programma Professional English aan bod komen zijn:

  • Zakelijke aanspreekvormen
  • Interculturele communicatie
  • Schrijfvaardigheid

Inclusief praktijkbijeenkomst

Tijdens dit korte hbo-programma volg jij een praktijkbijeenkomst, waarin je goed je mondelinge taalvaardigheid kunt oefenen. Een praktijkbijeenkomst is een klassikale les waarin je medestudenten ontmoet en les krijgt van een expert uit het werkveld. Tijdens de praktijkbijeenkomst deel je ervaringen over culturele verschillen in communicatie en doe je een rollenspel. Je kunt zelf plannen wanneer je bij de praktijkbijeenkomst wilt zijn. 

Toelating

Geen vooropleiding nodig voor het korte hbo-programma Professional English

Om te starten met het korte hbo-programma Professional English heb je geen vooropleiding nodig. Wel dien je er rekening mee te houden dat deze opleiding op hbo-niveau gegeven wordt.

Examen

Examens van het korte hbo-programma Professional English

Het korte hbo-programma Professional English sluit je af met een praktijkexamen, waarin mondeling,schriftelijke, luister- en schrijfvaardigheden worden getoetst. Bij succesvolle afronding van deze korte opleiding ontvang je een waardevol certificaat van Hogeschool NTI.

Doorstuderen?

Na het korte hbo-programma Professional English kun je ervoor kiezen om een HBO Bachelor te volgen. Bijvoorbeeld de HBO Bachelor European Studies. Je dient dan uiteraard wel te voldoen aan de toelatingseisen van de betreffende HBO Bacheloropleiding. Met je certificaat kun je mogelijk vrijstellingen krijgen bij diverse NVAO-geaccrediteerde opleidingen. Informeer naar de mogelijkheden bij de studieadviseurs.

Examenkosten voor het HBO-programma Professional English

De examenkosten worden samen met het lesgeld in rekening gebracht. Je betaalt lesgeld en examenkosten volgens de door jou gekozen betaalfrequentie. Je doet pas examen wanneer jij er klaar voor bent.

De examenkosten bedragen € 31,67 per maand.

Studieduur & lesgeld

HBO-programma Professional English 7840

Termijnen 3 Maanden *
Lesgeld per termijn € 190,00
  • Inschrijfgeld en dossiervorming € 35,-
  • 5% korting bij betaling ineens
  • * is het aanbevolen studietempo

Wees de eerste om een review achter te laten

Laat hier jouw beoordeling achter

Voor deze opleiding zijn nog geen ervaringen achtergelaten, bekijk tot die tijd op The Feedback Company hoe onze studenten NTI beoordelen:

Reviews Feedback company 8.4