ICT-opleidingen

Het NTI biedt je een diversiteit aan ICT-opleidingen. Of je nu wilt leren werken met de diverse programma’s op jouw computer of wanneer je werkzaam bent als ICT’er, bij het NTI vind je een geschikte ICT-opleiding.

Gefilterd op:

7 opleidingen en cursussen gevonden in ICT-opleidingen Studieduur Beoordeling
Desktop Publishing (DTP)
Wil je vormgever worden? Start dan nu met de opleiding Desktop Publishing (DTP) van het NTI. Geen vooropleiding vereist. Vraag nu de studiegids aan!
12, 18 of 24 maanden
AutoCAD
Met de cursus AutoCAD leer je technisch tekenen voor de architectuur, bouwkunde of techniek. Je kunt vandaag nog beginnen. Vraag de gids aan.
3, 5 of 7 maanden
Blind typen
Leer blind typen met tien vingers tijdens deze typecursus. Deze cursus volg je op je eigen manier en je kunt vandaag nog beginnen. Vraag de gids aan!
2, 3 of 4 maanden
ICT gebruik
Heb jij vaak hulp nodig met de computer? Zou het niet leuk zijn als ze jou eens om hulp zouden vragen? Volg dan de cursus ICT gebruik van het NTI!
3 maanden
Webredacteur
Maak zelf jouw eigen spectaculaire website en leer hoe je de beste webteksten schrijft. Creatief en leerzaam met de uitgebreide cursus van het NTI.
9, 12 of 16 maanden
Professioneel webdesigner
De opleiding Webdesign voor professionals leert je alles over websites maken en ondernemerschap. Na de opleiding kun je direct een eigen bedrijf starten!
12, 15 of 18 maanden
WordPress
Na de cursus WordPress kun jij direct een WordPresswebsite maken. Je kunt de cursus al binnen 4 maanden afronden. Vraag onze gratis studiegids aan!
4, 6 of 8 maanden
Volgende 7 opleidingen en cursussen