HBO Associate degrees

Een Associate degree (Ad) is een tweejarige studie die je opleidt naar een wettelijk erkend getuigschrift: De Associate degree. Kies je voor een Ad-opleiding van Hogeschool NTI, dan kies je voor een flexibele opleiding met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Behaal binnen 2 jaar een wettelijk erkend hbo getuigschrift, zonder stage verplichtingen!

Gefilterd op:

6 opleidingen en cursussen gevonden in HBO Associate degrees Studieduur Lesgeld
Associate degree Jeugdwerker nvao
Bij Hogeschool NTI word je opgeleid voor diverse beroepsgroepen binnen het werkveld van de jeugdzorg. Enthousiast? Ontvang de gratis studiegids of proefles
24 maanden Vanaf € 179,50 p/m
Associate degree Accountancy nvao
Interesse in de financiële bedrijfsvoering van een organisatie? Dan is de Associate degree Accountancy van Hogeschool NTI echt iets voor jou.
24 maanden Vanaf € 149,50 p/m
Associate degree Financieel management nvao
Leer alles over het financiële reilen en zeilen van een organisatie met de Associate degree Financieel management van Hogeschool NTI. Start vandaag nog!
24 maanden Vanaf € 149,50 p/m
Associate degree Kinderopvang nvao
De Associate degree Kinderopvang leert je kinderen, jeugdigen en opvoeders begeleiden. Je hebt daarnaast een adviserende rol bij opvoedingsvraagstukken.
24 maanden Vanaf € 179,50 p/m
Associate degree Hogere hotelschool
Behaal een Associate degree Hogere hotelschool in twee jaar. De opleiding is i.s.m. Stenden en is hierdoor een internationale topopleiding. Lees meer.
   
Associate degree Management in de zorg nvao
Wil jij je in korte tijd ontwikkelen tot een manager met een sterke focus op de zorg? Start dan de Associate degree Management in de Zorg van NTI.
24 maanden Vanaf € 195,00 p/m
Volgende 6 opleidingen en cursussen