Makelaardij, bank- en verzekeringswezen

Bij het NTI volg je een studie tot makelaar, taxateur of hypotheekadviseur. Een opleiding makelaardij is namelijk niet de enige studie die je bij het NTI kunt volgen. Je kiest een opleiding in de makelaardij of het bank- en verzekeringswezen die bij je past! Vervolgens kun je aan de slag in de dynamische wereld van woningen of financiële dienstverlening.

Gefilterd op:

9 opleidingen en cursussen gevonden in Makelaardij, bank- en verzekeringswezen Studieduur Beoordeling
Makelaar-taxateur o.z.
Wil je graag de complete NTI-opleiding Makelaar-taxateur o.z. volgen? Binnen no time word je makelaar door middel van de basis- en aanvullende theorie.
24, 30 of 36 maanden
Wft Basis
Deze Wft basis module is een must voor elke financiële adviseur. Hiermee voldoe je snel aan de Wet op het financieel toezicht. Start vandaag nog!
2 of 6 maanden
Assistent makelaar wonen
Specialiseer je vandaag nog als Assistent Makelaar Wonen en geef snel professionele hulp bij de aan- en verkoop van huizen. Snel en voordelig!
6, 9 of 12 maanden
Wft Schadeverzekeringen particulier UWV voucher €2500,-
Met de cursus Wft Schadeverzekeringen particulier leer je alles op het gebied van schadeverzekeringen voor particulieren. Je kunt elke dag starten.
2 of 6 maanden
Wft Vermogen
De opleiding Wft Vermogen van NTI leert je alles op het gebied van vermogensopbouw en toekomstvoorzieningen. Schrijf je direct in en start vandaag nog!
2 of 6 maanden
Wft Hypothecair krediet
Leer alles over het verstrekken van hypothecaire kredieten met de cursus Wft Hypothecair krediet van het NTI. Schrijf je in en start vandaag nog!
2 of 6 maanden
Adviseur schadeverzekeringen particulier UWV voucher €2500,-
Met de opleiding Adviseur Schadeverzekeringen particulier van het NTI leer je alles op het gebied van schadeverzekeringen voor de particuliere markt.
8, 10 of 12 maanden
Adviseur vermogen
Met de opleiding Adviseur Vermogen van het NTI leer je alles op het gebied van vermogensopbouw en toekomstvoorzieningen. Je kunt elke dag starten.
10, 12 of 14 maanden
Adviseur hypothecair krediet
Wil je alles weten op het gebied van het verstrekken van hypothecaire kredieten? Je leert het met de opleiding Adviseur Hypothecair krediet van het NTI.
9, 12 of 15 maanden
Volgende 9 opleidingen en cursussen